Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Τρόμος στην Αθήνα - Άλλη μία μαφιόζικη δολοφονία στη Βάρη 24 ώρες μετά από αυτή στα Σεπόλια

Δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο από τη μαφιόζικη εκτέλεση στα Σεπόλια και μία νέα άγρια δολοφονία προστίθεται στον κατάλογο των εκτελέσεων που έχο...

Δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο από τη μαφιόζικη εκτέλεση στα Σεπόλια και μία νέα άγρια δολοφονία προστίθεται στον κατάλογο των εκτελέσεων που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό.

'Αγνωστοι εκτέλεσαν το πρωί γνωστό πυγμάχο στην περιοχή της Βάρης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικου Πρακτορείου Ειδήσεων, το θύμα -που φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις της νύχτας- δολοφονήθηκε στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου.

Στο σημείο σπεύδουν πολλοί αστυνομικοί.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα μαύρο πολυτελές τζιπ που πλησίασε και πυροβόλησε στο κεφάλι τον 39χρονο πυγμάχο Τάσο Μπερδέση  ο οποίος είναι το τελευταίο θύμα στον «πόλεμο» της νύχτας που έχει ξεσπάσει..

Συγκεκριμένα, το πρωί άγνωστοι πυροβόλησαν εν ψυχρώ τον Τάσο Μπερδέση στη Βάρη και συγκεκριμένα στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22, ύστερα από καρτέρι που στήθηκε.

Ο Τ. Μπερδέσης συνδεόταν με τον χώρο της νύχτας, ενώ έχει εκτίσει και ποινή φυλάκισης. Μάλιστα, για ορισμένο χρονικό διάστημα ήταν και φυγόδικος ενώ στο παρελθόν ήταν και πυγμάχος.