Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας κ. Πολύδωρος στο Γενικό Λύκειο Ερμιόνης

  Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Βασίλειου Πολύδωρου, Διευθυντή της Δ.Δ.Ε. Αργολίδας στο Γενικό Λύκειο Ερμιόνης, αναφέρθηκαν στην ιστοσελίδα ...

 


Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Βασίλειου Πολύδωρου, Διευθυντή της Δ.Δ.Ε. Αργολίδας στο Γενικό Λύκειο Ερμιόνης, αναφέρθηκαν στην ιστοσελίδα του Λυκείου τα εξής:

"Την Τρίτη 25 Μαΐου 2021 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του κου Βασίλειου Πολύδωρου, Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αργολίδος στο Γενικό Λύκειο Ερμιόνης με τη συνοδεία του  Υπεύθυνου Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ Αργολίδας κου Χριστόδουλου Πενταρά.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα και ο κ. Πολύδωρος είχε τη ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές και μαθήτριες αλλά και με εκπαιδευτικούς της σχολικής μας μονάδας.

Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τον εμβολιασμό των εκπαιδευτικών, την ανάγκη στελέχωσης των περιφερειακών σχολείων με μόνιμο διδακτικό προσωπικό, την σημασία της παροχής μεγαλύτερης αυτονομίας των σχολικών μονάδων, τη λειτουργία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης αλλά και την αναντικατάστατη παιδαγωγική σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ μαθητή και εκπαιδευτικού και που εξασφαλίζεται ουσιαστικά στη δια ζώσης λειτουργία των σχολείων.

Ήταν χαρά για μας η πραγματοποίηση της επίσκεψης αυτής που επισφραγίζει το άριστο κλίμα συνεργασίας".