Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Με επιτυχία οι εξετάσεις της Σχολής νέων διαιτητών ποδοσφαίρου - Τι δήλωσε ο Χ. Νενεκούμης

  Φωτό: Γιάννης Κουτάλης Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των τελικών εξετάσεων για τη Σχολή Διαιτησίας νέων διαιτητών ποδοσφαίρου, ο Πρόεδρο...

 

Φωτό: Γιάννης Κουτάλης

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των τελικών εξετάσεων για τη Σχολή Διαιτησίας νέων διαιτητών ποδοσφαίρου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αργολίδας Χάρης Νενεκούμης, εξέφρασε την ικανοποίησή του και τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.


 Συγκεκριμένα ανέφερε: 

 "Κάθε τοπική Επιτροπή Διαιτησίας αποτελεί ένα κύτταρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και συμβάλει ενεργά στην εξέλιξη όπως και στην ανάδειξη νέων Διαιτητών ποδοσφαίρου.  Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες της σχολής για την προσπάθεια τους, τους ευχόμαστε να επιτύχουν στους στόχους που θα θέσουν στο μέλλον !!! Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Αργολίδας για την υλοποίηση της Σχολής, τους εκπαιδευτές Αντωνία Κόκοτου και Γιάννη Νάσκο, για την βοήθεια τους στην ολοκλήρωση της σχολής, όπως και την Ελένη Κυρίου εξεταστή και την ΚΕΔ ΕΠΟ για την άψογη συνεργασία!!!"