Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ανακοινώθηκε η λήξη συνεργασίας Πανναυπλιακού 2017 με τον Τ. Κίκιλη- Ποιος αναλαμβάνει μέχρι το τέλος

  Με αρκετή καθυστέρηση, αφού η είδηση είχε κυκλοφορήσει από την περασμένη Παρασκευή, η ομάδα του Πανναυπλιακού 2017 εξέδωσε ανακοίνωση που ...

 

Με αρκετή καθυστέρηση, αφού η είδηση είχε κυκλοφορήσει από την περασμένη Παρασκευή, η ομάδα του Πανναυπλιακού 2017 εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τη λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Τόμυ Κίκιλη.

  Εντύπωση προκαλεί η αναφορά της τιμωρίας του Κίκιλη από την ΕΠΟ, η οποία ήταν γνωστή από το παιχνίδι με τον Παναρκαδικό. Ούτε λίγο ούτε πολύ, φαίνεται ότι αυτή ήταν η αιτία της λήξης συνεργασίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση, κάτι το οποίο σηκώνει πολλή κουβέντα τόσο για το αν απολύθηκε για το πειθαρχικό αυτό παράπτωμα για το οποίο τιμωρήθηκε όσο και για το χρονικό σημείο της ανακοίνωσης.

 Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Μετά και την επιβολή ποινής (απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 15 ημέρες) από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή ΤΟΜΥ ΚΙΚΙΛΗ !!! Τον ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.  Προπονητής της ομάδας μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του και γυμναστής της ομάδας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑΜΠΟΥΡΗΣ!!!