Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Όταν επενδύεις σωστά σε εκπαίδευση, επιμονή και υπομονή - Ο Αχιλλέας Υφαντίδης δείχνει το δρόμο

  "Όταν επενδύεις σωστά σε εκπαίδευση, υπομονή και επιμονή, όταν ντύνεις το ταλέντο με σκληρή προσπάθεια και όταν ξέρεις να τιμάς τη δο...

 

"Όταν επενδύεις σωστά σε εκπαίδευση, υπομονή και επιμονή, όταν ντύνεις το ταλέντο με σκληρή προσπάθεια και όταν ξέρεις να τιμάς τη δουλειά που κάνεις χωρίς να εστιάζεις μόνο σε έτοιμες λύσεις, τα αποτελέσματα σε δικαιώνουν μέσα στον χρόνο.

Τζέιμς και Φόντεν. Τότε και τώρα..."

Δύο εκπληκτικές φωτογραφίες από την προσωπική σελίδα του εξαίρετου Αχιλλέα Υφαντίδη, απότον οποίο αρκετά συχνά "δανειζόμαστε" την άποψή του και διδασκόμαστε από την διαφορετική σκοπιά που βλέπει τα περισσότερα πράγματα που αφορούν τη δουλειά που γίνεται στις υποδομές των ομ΄δων, τη συμπεριφορά των προπονητών, τη στάση των γονέων.

  Σήμερα μας χαρίζει δύο φωτογραφίες με δύο πρωταγωνιστές του αποψινού τελικού του Champions League.  H πρώτη είναι από αγώνα των Ακαδημιών των ομάδων τους, όπου είχαν βρεθεί αντίπαλοι και η δεύτερη από τον σημερινό τελικό.


 Το μήνυμα που προσπαθεί να μας περάσει ο κ. Υφαντίδης, είναι η επιστημονική δουλειά που γίνεται από πολύ νωρίς στις ομάδες αυτές, την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι Σύλλογοι αυτοί στο φυτώριό τους αλλά και στους προπονητές τους, το βάθος, την υπομονή και φυσικά το σχέδιο.

 Καλό είναι να μην απογοητευόμαστε. Όσο τέτοιες εικόνες φτάνουν στα μάτια μας, τόσο πιο κοντά ερχόμαστε στο να επιτύχουμε κι εμείς κάτι..Αρκεί να το πιστέψουμε.