Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Εκθέσεις και συνεργασίες του Οργανισμού ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη

 Στο πλαίσιο της επετείου των  200 χρόνων , ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού Τουρισμού χαιρετίζει την συνεργασία  ...


 Στο πλαίσιο της επετείου των  200 χρόνων , ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού Τουρισμού χαιρετίζει την συνεργασία  μας με το Ίδρυμα "Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου " με την υποδοχή του εθνικού αστικού ενδύματος , γνωστό ως "Αμαλία " στην αίθουσα του Βουλευτικού.

Η φορεσιά αποτελείται από το χρυσοκεντημένο μεταξωτό πουκάμισο , τη μακριά μεταξωτή φούστα σε στυλ Biedermeier  , το κοντογούνι , βελούδινο εφαρμοστό χρυσοκέντητο γιλέκο και το κόκκινο φέσι με τη μεταξωτή φούντα .

Το συγκεκριμένο έκθεμα  είναι χορηγία του Ιδρύματος  " Καρέλια " , από την Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών "Βικτώρια Γ.  Καρέλια" .

Είναι μόνο η αρχή αυτής της συνεργασίας , ενώ σταδιακά θα παρουσιαστούν και όλα όσα ένα χρόνο τώρα καθημερινά δουλεύουμε.

Η covid 19 ήταν ανασταλτικός παράγοντας στον χρόνο των τιμητικών εκδηλώσεων , που οφείλουμε να πραγματοποιήσουμε , όμως με αισιοδοξία ότι θα αποτελέσει  παρελθόν το έτος που τόσο δύσκολα περάσαμε όλοι και με υπευθυνότητα , είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στους λαμπρούς  εορτασμούς , οι οποίοι θα αφήσουν το αποτύπωμα τους στην πόλη μας  , στο Δήμο μας , σε όλους τους πολίτες και φυσικά στα παιδιά μας.

.................................................

Από τις πρώτες σκέψεις , ως πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ , ήταν η τέχνη και η ανάδειξη αυτής του χαρισματικού και "δικού μας" ανθρώπου  του Αρη Τζονευράκη  !

Στον ορίζοντα ήταν το 2021 και δικαιωματικά η χρονιά τον καλεί .

Φυσικά τον καλέσαμε κι εμείς και αφού οι συζητήσεις καλά κρατούσαν , τώρα πλέον στήθηκε η καλοκαιρινή  βραδιά που θα είναι αφιερωμένη στον Άρη .

Με την υποστήριξη και βοήθεια του ΠΛΙ , που για ακόμα μία φορά ευχαριστούμε θερμά  , οσονούπω οι λεπτομέρειες και η παρουσίαση μιας  ξεχωριστής  και ιδιαίτερης  εκδήλωσης....

Μαρία Ράλλη