Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Οι ποδοσφαιρικές φιλίες αντέχουν στο χρόνο - Ποιοι συναντήθηκαν στην ταβέρνα του Αν. Τζιέρη

  Πάνε αρκετά χρόνια από την εποχή που ο Τόλης Βοσκόπουλος τραγουδούσε με μεγάλη επιτυχία το σουξέ του "Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε&quo...

 

Πάνε αρκετά χρόνια από την εποχή που ο Τόλης Βοσκόπουλος τραγουδούσε με μεγάλη επιτυχία το σουξέ του "Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε". Εκτός από τη μουσική και την αξεπέραστη ερμηνεία του μεγάλου Τόλη, το τραγούδι έγινε επιτυχία ακριβώς και γιατί οι στίχοι του βρήκαν τεράστια απήχηση στο ευρύ κοινό. Γιατί, δεν υπάρχει άνθρωπος που κοιτάζοντας μια τοποθεσία ή μια παλιά φωτογραφία, ακούγοντας κάποιους ήχους ή μια παλιά ιστορία, να μην αισθανθεί τις αναμνήσεις να πλημμυρίζουν την ψυχή του.

  Αυτό ακριβώς κατάφερε κι ο Νίκος Σωτηρόπουλος με την φωτογραφία αυτή που ανέσυρε από το προσωπικό του (;) αρχείο και δημοσίευσε για να μοιραστεί με πάρα πολλούς κοινούς γνώριμους "αναμνήσεις". Τρία αναγνωρίσιμα πρόσωπα, κυρίως από τον αθλητικό χώρο, ο Νίκος Σωτηρόπουλος, ο Αντώνης Τζιέρης και ο Τάσος Αργύρης, φωτογραφήθηκαν μαζί πριν εικοσιτρία χρόνια, κρατώντας με αρκετή δόση υπερηφάνειας έναν υπερμεγέθη ροφό. Σίγουρα, όσοι αντίκρυσαν τη φωτογραφία, το τελευταίο που πρόσεξαν ήταν το ψάρι. Η πορεία των τριών μέσα στα γήπεδα, ξύπνησαν μνήμες σε τέως συμπαίκτες και αντιπάλους, αφού και οι τρεις -άσχετα αν ακολούθησαν εντελώς διαφορετικές πορείες- δημιούργησαν σχέσεις και φιλίες που άντεξαν και αντέχουν στο χρόνο.

  Νίκος Σωτηρόπουλος και Τάσος Αργύρης υπηρετούν εδώ και χρόνια στο Πυροσβεστικό Σώμα, ενώ ο Αντώνης Τζιέρης διατηρεί μία από τις πλέον επώνυμες ψαροταβέρνες στην Ερμιόνη. Ανέμελοι, ελεύθεροι  και ωραίοι στη φωτογραφία, οικογενειάρχες και οι τρεις σήμερα..

 Το μόνο που δεν έγινε μέχρι σήμερα γνωστό, είναι το ποιος από τους τρεις ψάρεψε το ροφό..!

  Το χαμόγελο στα πρόσωπά τους καταδεικνύει πόσο απολάμβαναν εκείνες τις στιγμές. Τους ευχόμαστε να είναι πάντα φίλοι και πάντα χαμογελαστοί.