Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Έκανε αυτό που έπρεπε η Ένωση Ερμιονίδας και νίκησε 2-0 τον Μολαϊκό - Απείλησαν οι φιλοξενούμενοι στο β' ημίχρονο

Φωτό: Sport Ermionida Η Ένωση Ερμιονίδας μπορεί να εμφανίστηκε ακριβώς όπως απαιτούσε το κρίσιμο παιχνίδι της απέναντι στον Μολαϊκό...


Φωτό: Sport Ermionida

Η Ένωση Ερμιονίδας μπορεί να εμφανίστηκε ακριβώς όπως απαιτούσε το κρίσιμο παιχνίδι της απέναντι στον Μολαϊκό και να προηγήθηκε  στο σκορ με 1-0, όμως κάποια στιγμή οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να παίξουν για να πάρουν ότι περισσότερο μπορούσαν. 

  Εκεί, δημιουργήθηκαν 4 ευκαιρίες που κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει το 1-1 και η "περιπέτεια" που ήθελε να αποφύγει η Ένωση να γίνει πραγματικότητα. Δύο φορές ο τερματοφύλακας Πονηρός και άλλες δύο τα δοκάρια έδειξαν ότι για να παραμείνεις σε μια κατηγορία δεν αρκεί ένα καλό 20λεπτο και 3 -4 φάσεις. Απαιτείται διαρκής προσπάθεια και σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, έτσι ώστε τα αποτελέσματα να έρχονται μέσα από τη δουλειά και όχι μόνο από τα ρίσκα. Μερικοί θα έλεγαν ότι η Ένωση στάθηκε τυχερή, αλλά σ' αυτό το σημείο θα μπορούσε να ανοίξει μια συζήτηση που θα τελειώνε πολύ μετά τη λήξη κι αυτού του πρωταθλήματος, χωρίς να έχει τελικά βγει κάποιο συμπέρασμα.

 Το α' ημίχρονο κύλησε με την Ένωση να στέκεται πολύ καλύτερα και να ανοίγει το σκορ με τον Λαζάρου στο 34'. Η μέτρια έως κακή εμφάνιση του Μολαϊκού δημιούργησε την ψευδαίσθηση ότι και το δεύτερο ημίχρονο θα κυλούσε στο ίδιο μοτίβο. Όμως, όπως προείπαμε, οι φιλοξενούμενοι δοκίμασαν να πετύχουν κάποιο τέρμα που θα άλλαζε τη ροή αλλά και το αποτέλεσμα και λίγο έλειψε να το καταφέρουν. Από το 50' έως το 75' 'εγιναν φάσεις που θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν. Τελικά, όταν η ψυχολογία έπεσε σε συνδυασμό με την εξάντληση λόγω δυνάμεων, η Ένωση και πάλι με τον Λαζάρου στις καθυστερήσεις πέτυχε το 2-0 για να πάνε οι καρδιές των φίλων της Ένωσης στη θέση τους.

  Την Τετάρτη η Ένωση φιλοξενεί τον Άγιο Ιερόθεο και με νίκη φτάνει στην τρίτη θέση. Είναι μια θέση που δικαιωματικά την αξίζει και θεωρείται ότι με ανεβασμένη ψυχολογία, μπορεί να το καταφέρει.

Ερμιονίδα (Θ. Στάικος) : Πονηρός, Διαμαντόπουλος, Μερτύρης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Λαζάρου, Τριμπόνις, Μαρίνης, Αντωνακόπουλος, Τρέσα, ( 92΄Λαπούση), Αντωνόπουλος (60΄Λαλάς).

Μολαικός (Κ.Γραμματικάκης) : Χάμος, Κολλιάκος (9΄Μπουτσάτσος), Καλαγκάνης, Κότσαλης, Αλ.Κουτρουλάκης, Χρ.Χατζησαμιώτης ( 46΄Ρουμάνης), Γιαννόπουλος,( 68΄Αβδούλος),  Δήμας ( 60΄Κουλούρης), Γ.Κουτρουλάκης , Αγ.Χατζησαμιώτης , Διαμαντάκης .