Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Πληθαίνουν οι φήμες για λήξη συνεργασίας ανάμεσα σε Πανναυπλιακό 2017 και Τόμυ Κίκιλη

  Ο Πανναυπλιακός πήγε χτες στη Μελιγού να παίξει μια κατηγορία. Η εβδομάδα που κύλησε απαιτούσε από όλους σεβασμό και ηρεμία. Οι παίκτες κα...

 

Ο Πανναυπλιακός πήγε χτες στη Μελιγού να παίξει μια κατηγορία. Η εβδομάδα που κύλησε απαιτούσε από όλους σεβασμό και ηρεμία. Οι παίκτες και οι προπονητές έπρεπε να αφεθούν απερίσπαστοι στο πολύ σημαντικό τους ρόλο για μια άκρως επικίνδυνη αποστολή. Πολλά λόγια και ιδιαίτερη πίεση μόνο καλό δεν θα πρόσφεραν, αφού η ομάδα προερχόταν από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα με το Γύθειο, ματς το οποίο η ομάδα έπρεπε να κερδίσει όχι μόνο για τους βαθμούς αλλά και για να πάει με καλή ψυχολογία στο Άστρος, να αντιμετωπίσει τον Ερμή Μελιγούς.

  Η εικόνα της όμως στο χτεσινό παιχνίδι σε συνδυασμό με το αρνητικό αποτέλεσμα, έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι κάτι δεν γίνεται σωστά. Κι αν οι ποδοσφαιριστές κατά γενική ομολογία, κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για τον πάγκο. Εκεί όπου ο "τιμωρημένος" Τόμυ Κίκιλης ενώ με το Γύθειο έκανε από την κερκίδα ό,τι μπορούσε για να γυρίσει η ομάδα του το ματς, μπροστά στα μάτια αρκετών θεατών, στο Άστρος την ομάδα κοουτσάρισε μόνος του ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ταμπούρης, χωρίς ο μέχρι προχτές προπονητής της να βρίσκεται καν στο γήπεδο.

  Δεν αποτελεί πρωτοτυπία να φεύγει κάποιος προπονητής και να αναλαμβάνει για λίγο ο βοηθός του. Δεν συμβαίνει για πρώτη φορά κάτι τέτοιο. Εκείνο που εντυπωσιάζει όμως, είναι η παντελής έλλειψη πληροφόρησης για όσα συμβαίνουν στον ιστορικό Σύλλογο, σε μια περίοδο όπου θα έπρεπε να είναι όλοι δίπλα της, να στηρίζουν και να συμπαραστέκονται στη δύσκολη αποστολή της να παραμείνει στην κατηγορία.

  Οι φήμες για "άκομψο" τρόπο διακοπής συνεργασίας του Κίκιλη με το Σύλλογο πληθαίνουν. Σαφώς και δεν χρειάζεται να αποκαλύπτεται κάθε λεπτομέρεια στη λειτουργία μιας ομάδας και μάλιστα πριν από κρίσιμα παιχνίδια. Αλλά, το να λήγει η συνεργασία με τον προπονητή σου, ο οποίος μάλιστα είχε δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής και αυτό να μην αναφέρεται πουθενά, τότε κάτι δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Ακόμη κι αν η "είδηση" δεν κυκλοφόρησε για ευνόητους λόγους, πριν το παιχνίδι, έπρεπε σήμερα να γίνει γνωστό το αν συνεχίζεται η συνεργασία ή διακόπηκε. 

  Η υπόθεση "Πανναυπλιακός" αφορά πολλούς περισσότερους από όσους νομίζουν μερικοί. Η σωστή, ειλικρινής και έγκαιρη  ενημέρωση, αποτελεί δείγμα σεβασμού σε όλους εκείνους που ενδιαφέρονται και ρωτούν. Η αλήθεια, τις πιο πολλές φορές λειτουγεί δημιουργικά και βοηθάει να ξεπερνιούνται πολλά προβλήματα. Αντίθετα η εσωστρέφεια και η απόκρυψη των γεγονότων, τα πολλαπλασιάζει.