Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών ο βιομήχανος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος - Η περιπέτεια με την υγεία του από νεαρή ηλικία

  «Έσβησε» σε ηλικία 77 ετών το μεσημέρι της Δευτέρας (24/Ο5) ο βιομήχανος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν με προβλήματα υγε...

 «Έσβησε» σε ηλικία 77 ετών το μεσημέρι της Δευτέρας (24/Ο5) ο βιομήχανος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν με προβλήματα υγείας στο Ιατρικό Κέντρο για μεγάλο διάστημα.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, ιδιοκτήτης της Χαλυβουργικής, ήταν ο πατέρας των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου και αδερφός του Θόδωρου Αγγελόπουλου, αμφότεροι γόνοι μιας μεγάλης οικονομικής δυναστείας. Η καταγωγή της οικογένειας είναι από το Βλαχόρραπτη Αρκαδίας.

Τα τελευταία χρόνια ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ είχε εμπλακεί σε μια δικαστική διαμάχη με τους δυο γιους του.

Ο ισχυρός άνδρας της Χαλυβουργικής έπασχε από νεαρή ηλικία από μια σπάνια μορφής αρθρίτιδα, η οποία δυσκόλευε την κινητικότητά του. «Από την πρώτη στιγμή δεν το έβαλα κάτω. Πέρασα μια ολόκληρη ζωή παλεύοντας για να βγω από την ασθένεια. Επισκέφθηκα τους πιο εξειδικευμένους γιατρούς σε όλο τον κόσμο. Δοκίμασα φάρμακα που την εποχή εκείνη ήταν απαγορευμένα γιατί δεν είχαν ακόμη δοκιμασθεί. Ταξίδεψα κρυφά από όλους μόνος μου με έναν σκαραβαίο στην Ελβετία και έκανα εγχείρηση για να μου βάλουν βίδες τιτανίου, την εποχή που ήταν ακόμη απαγορευμένες στην Αμερική. Γενικά ήμουν άφοβος απέναντι στην ασθένεια και αυτό με αντάμειψε. Οι εγχειρήσεις αυτές και τα φάρμακα με ανακούφισαν σημαντικά και διευκόλυναν τη ζωή μου», είχε αναφέρει ο εκλιπών σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή» το 2018.

Πηγή: news.gr