Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Στο πλευρό της Κορωνίδας Κοιλάδας η ΕΠΣ Αργολίδας: "Κακώς δεν διεξήχθη το παιχνίδι - Αρχή μας οι αγώνες να κρίνονται μέσα στα γήπεδα"

 Σε άμεση ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη συμπαράστασή της στο Σωματείο Κορωνίδα Κοιλάδας, προέβη η ΕΠΣ Αργολίδας αργά σήμερα το βράδυ, ...

 Σε άμεση ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη συμπαράστασή της στο Σωματείο Κορωνίδα Κοιλάδας, προέβη η ΕΠΣ Αργολίδας αργά σήμερα το βράδυ, στο θέμα που προέκυψε στον σημερινό αγώνα της με τον Πανγυθεατικό.

  Για όσους δεν γνωρίζουν, ο διαιτητής αποφάσισε να κλείσει το φύλλο αγώνα κατοχυρώνοντας τους 3 βαθμούς για την γηπεδούχο ομάδα. Ο λόγος που επικαλέστηκε, λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουν οι ομάδες από τον covid - 19,  δεν επιβάλλει το κλείσιμο του φύλλου αγώνα γι' αυτό -όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ΕΠΣΑ-  το παιχνίδι έπρεπε να διεξαχθεί κανονικά.

  Πιθανότατα αύριο η ΕΠΟ να αποφασίσει για την τύχη του παιχνιδιού. Εκφράστηκαν δε και γνώμες ότι μπορεί να αναβληθεί η αγωνιστική της Τετάρητς 26 Μαΐου χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιωνεται μέχρι στιγμής.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Αργολίδας:

"Η Ε.Π.Σ.Αργολίδας εκφράζει τη συμπαράσταση της στο σωματείο ‘’ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ’’ σε σχέση με το ζήτημα που προέκυψε σήμερα στο Γύθειο και τη μη τέλεση του αγώνα με την ομάδα του ‘’ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ Γ.Σ’’.

  Από τα στοιχεία που έχουμε υπ’ υπόψη μας προκύπτει χωρίς αμφισβήτηση ότι ο αγώνας έπρεπε να τελεστεί και ελπίζουμε ότι η ομάδα της Ένωσής μας θα δικαιωθεί στα αρμόδια όργανα.

  Σταθερή αρχή της Ένωσής μας είναι οι αγώνες να κρίνονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά."

                                                 Ε.Π.Σ.Αργολίδας