Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου - Παναργειακός - Σπουδαίο φιλικό στην Ν. Επίδαυρο σήμερα 18/8 στις 18.30

  Σπουδαίο φιλικό σήμερα Τετάρτη 18 Αυγούστου στο γήπεδο Ν. Επιδαύρου ανάμεσα στον Φοίνικα και το φιλόδοξο Παναργειακό, στις 18.30.  Ο Φοίνι...

 


Σπουδαίο φιλικό σήμερα Τετάρτη 18 Αυγούστου στο γήπεδο Ν. Επιδαύρου ανάμεσα στον Φοίνικα και το φιλόδοξο Παναργειακό, στις 18.30.

 Ο Φοίνικας δεν έχει τις εντυπωσιακές προσθήκες του περασμένου χειμώνα αλλά ενδυναμώθηκε με λίγες ουσιαστικές μεταγραφές, κρατώντας τους περισσότερους από εκείνους που κράτησαν την ομάδα στην κατηγορία. Σήμερα, με αντίπαλο τον δυνατό και έτοιμο Παναργειακό θα δοθεί η ευκαιρία στην "νέα" ομάδα του Φοίνικα να δει σε τι βαθμό ομοιογένειας βρίσκεται, τι θα χρειαστεί ακόμη αλλά και το επίπεδο ετοιμότητας για τη νέα χρονιά. Το πρωτάθλημα αργεί ακόμη και τα περιθώρια παραμένουν μεγάλα.

  Ο Παναργειακός συνεχίζει από το σημείο που σταμάτησε πέρυσι με μερικές προσθήκες που αναμένεται να βοηθήσουν ουσιαστικά στο χτίσιμο μιας ομάδας που όχι μόνο θα διεκδικήσει την άνοδό της στην Γ' Εθνική αλλά θα είναι και μια γερή βάση για την περαιτέρω πορεία της.

 Πιστή η Διοίκηση στο αρχικό πλάνο να ενισχύεται η ομάδα με παίκτες της περιοχής, συνεχίζει σταθερά και δείχνει πανέτοιμη για την -σχετικά νωρίς- έναρξη του τοπικού πρωταθλήματος.