Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

"Περιμένω τους Ταλιμπάν να έρθουν να με σκοτώσουν" δηλώνει η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στο Αφγανιστάν

 Πρώτη γυναίκα δήμαρχος του Αφγανιστάν: «Περιμένω τους Ταλιμπάν να έρθουν να με σκοτώσουν» Εδώ και χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρ...


 Πρώτη γυναίκα δήμαρχος του Αφγανιστάν: «Περιμένω τους Ταλιμπάν να έρθουν να με σκοτώσουν»

Εδώ και χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προστασίας των δικαιωμάτων των γυναικών, έχοντας την δική της ραδιοφωνική εκπομπή

«Κάθομαι εδώ και τους περιμένω να έρθουν. Δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει εμένα ή την οικογένειά μου. Απλώς κάθομαι εδώ μαζί τους και με τον σύζυγό μου. Και θα έρθουν για ανθρώπους σαν εμένα και θα με σκοτώσουν. Δεν μπορώ να εγκαταλείψω την οικογένειά μου. Εξάλλου, πού να πάω;», είπε στο inews.co.uk η 27χρονη Zarifa Ghafari, που το 2018 έγινε η νεαρότερη σε ηλικία και πρώτη γυναίκα δήμαρχος του Αφγανιστάν.

Εδώ και χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προστασίας των δικαιωμάτων των γυναικών, έχοντας την δική της ραδιοφωνική εκπομπή ενώ ίδρυσε επίσης μια μη κυβερνητική οργάνωση για την οικονομική στήριξη των γυναικών.

«Δε με θέλουν στο Μαϊντάν Βαρντάκ. Γι’ αυτό σκότωσαν τον πατέρα μου. Είμαι συντετριμμένη. Δεν ξέρω σε ποιον να βασιστώ. Αλλά δε θα σταματήσω τώρα ακόμη κι αν με κυνηγήσουν. Δε φοβάμαι πλέον να πεθάνω», είχε δηλώσει όταν σκότωσαν τον πατέρα της, σύμφωνα με τους New York Times.


Πηγή: rosa.gr