Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

"Μπανιέρες" και "Ναυτικός Όμιλος" παρά τις δημοπρατήσεις από το Λιμενικό Ταμείο παραμένουν και αυτό το καλοκαίρι κλειστά (εικόνες)

Συμπληρώνονται πέντε μήνες από τις δημοπρασίες που έγιναν από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου, για καταστήματα σε "Μπανιέρες"...

Συμπληρώνονται πέντε μήνες από τις δημοπρασίες που έγιναν από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου, για καταστήματα σε "Μπανιέρες" και "Ναυτικό Όμιλο" και ενώ όλοι περίμεναν φέτος το καλοκαίρι επιτέλους να λειτουργήσουν τα δυο αυτά εξαιρετικά σημεία του Ναυπλίου, δυστυχώς αυτό δεν έγινε και κανείς δεν ξέρει πότε επιτέλους θα λειτουργήσουν.

Ο μεν "Ναυτικός Όμιλος" αφού αποχώρησε ο πρώτος πλειοδότης, έμπλεξε σε διαδικασίες που διερευνά η Ασφάλεια Ναυπλίου, για τη δεύτερη δημοπρασία κατόπιν Εισαγγελικής εντολής και είναι άγνωστο πότε θα ξεδιαλύνει το θέμα, οι δε "Μπανιέρες" αν και έχει περάσει το τρίμηνο που προέβλεπε η προκήρυξη και η κατακύρωση στον πλειοδότη, για να εκδοθούν οι άδεις και οι απαραίτητες επισκευές, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα και ο χώρος είναι στην κατάσταση που βλέπετε στις εικόνες.

Η ουσία είναι ότι το Λιμενικό Ταμείο και ο Δήμος Ναυπλιέων χάνουν έσοδα, από ενοίκια, δημοτικά τέλη και ύδρευση και στερείται ένα πολύτιμο τουριστικό κομμάτι από την περιοχή.

Είναι ακατανόητη η ασυλία στην κριτική που απολαμβάνει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου, παρά τις τεράστιες αστοχίες σε θέματα ουσίας και πολλών χρημάτων, τόσο από την Αντιπολίτευση στο Δήμο, όσο και από τα ΜΜΕ.

Όπως και η μυστικοπάθεια που έχει επιβληθεί από τον Πρόεδρο και τη διοίκηση του Ταμείου, που αρνούνται να απαντήσουν και στα πιο ανώδυνα και που έχει δικαίωμα ο κάθε Δημότης να γνωρίζει.

ArgolidaMagazine

Σχετικά:

Έγκριση της παραχώρησης της απλής χρήσης των εγκαταστάσεων στη θέση ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ

Ακυρώθηκε η παραχώρηση των εγκαταστάσεων στην θέση Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου και θα διεξαχθεί νέος πλειοδοτικός διαγωνισμός

Το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου διεξάγει προανάκριση που σχετίζεται με τον πλειοδοτικό διαγωνισμό παραχώρησης του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ