Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η «Ομαδική Έκθεση Αργείων Ζωγράφων» που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ συνεχίζει με επιτυχία την λειτουργία της στον αύλειο χώρο του παλαιού Δημαρχείου στο Άργος

 Η «Ομαδική Έκθεση Αργείων Ζωγράφων» που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ συνεχίζει με επιτυχία την λειτουργία της. Ο αύλειος χώρος του παλαιού Δημαρχείο...

 Η «Ομαδική Έκθεση Αργείων Ζωγράφων» που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ συνεχίζει με επιτυχία την λειτουργία της. Ο αύλειος χώρος του παλαιού Δημαρχείου στο Άργος φιλοξενεί έργα των : Ελισάβετ Δήμα – Πετροπούλου, Ρήγα Ρηγόπουλου, Ευαγγελίας Παζιώτα, Κωνσταντίνας Νανοπούλου, Τζένης Δρίτσα – Καλογεράκη, Βασιλικής Ρέντα, Θεοδώρας Λιακοπούλου, Βασιλικής Νικήτα, Γωγούς Μπούφα, Κατερίνας Ηλιάδη, Αναστασίας Μούγιου, Βασιλικής Θεοφανοπούλου, Δήμητρας (Μίκα) Μούκα.

Το τοπικό συγκρότημα Swing & Sing και ο Αλέξης Αλεξάνδρου ο οποίος κάνει τις πιο πετυχημένες μιμήσεις τραγουδιστών του εγχώριου μουσικού στερεώματος ¨έντυσαν¨ μουσικά τις δυο  καλοκαιρινές βραδιές.

Η  «Ομαδική Έκθεση Αργείων Ζωγράφων» θα λειτουργεί έως τις 7 Αυγούστου από τις 8:00 μμ έως τις  12:00 το βράδυ. Την τελευταία μέρα,  ο Γιάννης Νανόπουλος και το συγκρότημα του θα συνοδευόσουν μουσικά την Έκθεση.