Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Δελτίο τύπου ανεξαρτήτων Δημοτικών Συμβούλων Δήμου Επιδαύρου σχετικά με το πρόβλημα που Δημιουργήθηκε στο Λυγουριό με το νερό

Δελτίο τύπου ανεξαρτήτων Δημοτικών συμβούλων Σχετικά με το πρόβλημα που Δημιουργήθηκε στο Λυγουριό με το νερό  Αγαπητές και αγαπητοί συνδημό...

Δελτίο τύπου ανεξαρτήτων Δημοτικών συμβούλων

Σχετικά με το πρόβλημα που Δημιουργήθηκε στο Λυγουριό με το νερό

 Αγαπητές και αγαπητοί συνδημότες, 

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο Δήμο μας είναι θλιβερά, είναι επικίνδυνα, είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτα! 

Έχουμε γίνει αποδέκτες πολλών μηνυμάτων από συνδημότες μας, από γονείς και από τις υγειονομικές αρχές πως η δημοτική αρχή ήταν ενημερωμένη τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν βγει η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΕΠ, πως υπάρχουν αυξημένα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στην περιοχή μας και πως επιβάλλεται να διενεργηθεί μικροβιακός έλεγχος στο νερό. 

Ειλικρινά δεν το χωράει ο νους μας πώς και γιατί τόση εγκληματική αδιαφορία, τόση ανευθυνότητα, τόση επιπολαιότητα!

Γιατί κύριοι της πλειοψηφίας βγάλατε ανακοίνωση στις 23/08/2022, αφού είχατε ενημέρωση τόσες μέρες πριν; 

Για ποιο λόγο παίξατε με την υγεία των δημοτών και των παιδιών μας; 

Αρκετά παιδιά χρειάστηκε να μεταβούν στο νοσοκομείο Παίδων (έχουμε ήδη 2 επιβεβαιωμένα περιστατικά με σαλμονέλα) και αρκετοί συμπατριώτες μας νόσησαν. 

Ένας λογικός δεν υπήρξε στις συσκέψεις που κάνετε να πει το αυτονόητο, το απλό; 

Πως πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος να μην καταναλώνει νερό και να γίνει τάχιστα ανάλυση του νερού από τις αρμόδιες υπηρεσίες; 

Φαντάζει εξωπραγματικό, είναι απίστευτο, είναι τρομερό! Δεν έχετε καμία δικαιολογία κύριοι! Την προηγούμενη εβδομάδα βούιζε το Λυγουριό πως κάτι τρέχει με το νερό, το έλεγαν άπαντες, υγειονομικοί, φαρμακοποιοί, πολίτες. 

Εσείς μάλλον ζείτε αλλού! 

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΠ κος Παύλου έπρεπε να είχε παραιτηθεί χθες! Κανένα ίχνος αυτοκριτικής και αυτοσεβασμού! 

Το μόνο που ξέρετε να κάνετε, είναι να αυτοπροβάλλεστε και να επαινείτε τους εαυτούς σας για τα «καλά» που μας έχετε κάνει. 

Το διαπιστώσαμε άλλωστε πριν λίγες μέρες, όταν παραιτήθηκε ο μέχρι πρότινος γενικός Δερβέναγας της ΔΕΥΑΕΠ κος Μπιμπής, ο οποίος διατυμπάνιζε πως εξυγίαναν τη ΔΕΥΑΕΠ! 

Από κοντά και ο κος Παύλου με συνεντεύξεις, στις οποίες καμάρωνε ότι η ΔΕΥΑΕΠ είναι το καλύτερο μαγαζί στην Αργολίδα! 

Αυτοί οι κύριοι εξυγιαντές, παρέλαβαν την επιχείρηση με οφειλές προς τη ΔΕΗ γύρω στις 200.000€ και σήμερα το χρέος της επιχείρησης προς τη ΔΕΗ (κρατηθείτε!) είναι τετραπλάσιο! (πάνω από 800.000€) ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ! 

Από πλευράς μας, έχουμε ηθική υποχρέωση απέναντι στους συνδημότες μας να κινηθούμε νομικά κατά παντός υπευθύνου. 

Σημείωση: Θα σταλεί έγγραφο για διερεύνηση ευθυνών προς την εισαγγελία και προς τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές της Περιφέρειας και του Υπουργείου Υγείας, με τις υπογραφές ημών των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων και αρκετών συνδημοτών. 

Οι Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

Μπλάτσου Αναστασία 

Ξυπολιάς Ιωάννης 

Οικονόμου Αναστάσιος 

Ταμπουρατζής Ηλίας