Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η ΑΕ Ερμιονίδας δίνει φιλικό αγώνα την Τετάρτη (07/09) απέναντι στην Κορωνίδα Κοιλάδας στις 17:15 στο γήπεδο της Ερμιόνης

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι την Τετάρτη (07/09) θα πραγματοποιηθεί στις 17:15 στο γήπεδο της Ερμιόνης φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Κορ...

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι την Τετάρτη (07/09) θα πραγματοποιηθεί στις 17:15 στο γήπεδο της Ερμιόνης φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Κορωνίδα Κοιλάδας.

Το ματς θα αποτελέσει ένα γερό «τεστ» κόντρα σε μια ομάδα που έχει ενισχυθεί και ευελπιστεί σε καλή σεζόν στην α’ κατηγορία της ΕΠΣ Αργολίδας. Αυτό θα είναι το 3ο φιλικό του συλλόγου μας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. 

Ο προπονητής μας Κώστας Καλογιαννίδης θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από ένα διάστημα με επίπονες – και πολλές ημέρες διπλές – προπονήσεις, με στόχο να ενσωματωθούν και οι νεοαποκτηθέντες. Σημειώνεται ότι το πρώτο επίσημο ματς για το Κύπελλο της ΕΠΣ Αργολίδος αναβλήθηκε.

«Προσθέσαμε το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι στο πρόγραμμά μας για να διατηρήσουμε τα παιδιά σε καλό ρυθμό, απέναντι σ' έναν αντίπαλο που δείχνει ενισχυμένος, από τη στιγμή που το προηγούμενο σαββατοκύριακο δεν είχαμε κάποιο ματς. Στόχος μας είναι, εκτός των άλλων, οι παίκτες να… αποφορτιστούν από τις καθημερινές προπονήσεις που έκαναν όλο το προηγούμενο διάστημα. Προπονήσεις που ήταν επίπονες και "διπλές" μέσα στην ίδια ημέρα. Σιγά, σιγά θα αρχίσουμε να μπαίνουμε, άλλωστε, σε πιο αγωνιστικούς ρυθμούς», υπογράμμισε ο 46χρονος τεχνικός.