Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η αποχώρηση του ΟΙΑΚΑ από την Β’ Εθνική Κατηγορία έφερε ανακατατάξεις στη Β’ και στη Γ’ Εθνική Κατηγορία - Υπό διάλυση το ιστορικό σωματείο

Η αποχώρηση του Οίακα Ναυπλίου από την Β’ Εθνική Κατηγορία έφερε ανακατατάξεις στη Β’ και στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Συγκεκριμένα, στην Β’ Εθν...

Η αποχώρηση του Οίακα Ναυπλίου από την Β’ Εθνική Κατηγορία έφερε ανακατατάξεις στη Β’ και στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Συγκεκριμένα, στην Β’ Εθνική Κατηγορία (2ος Όμιλος) θα αγωνίζεται ο ΓΣ Διαγόρας Ρόδου και στη Γ’ Εθνική Κατηγορία (2ος Όμιλος) θα αγωνίζεται ο Πανναξιακός ΑΟΚ.

Επίσης, η αποχώρηση του σωματείου ΑΣ ΣΦΗΚΑ Αμαλιάδας από τη Γ’ Εθνική Κατηγορία οδήγησε στην Γ’ Εθνική (1ος Όμιλος) το σωματείο ΕΑ Προμηθέας 2014.


Με αυτή την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, πληροφορηθήκαμε ότι ο ΟΙΑΚΑΣ αποχώρησε από την Β’ Εθνική Κατηγορία, η Διοίκηση της ομάδας και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι οποίοι και δεν παρέλειπαν να θριαμβολογήσουν σε κάθε επιτυχία, δεν έκαναν τον κόπο να ενημερώσουν τους φίλους της ομάδας που τόσα χρόνια συμπαραστέκονται στην πορεία της, γι' αυτή την αποχώρηση, καθώς το απερχόμενο Δ.Σ του Οίακα Ναυπλίου στις 23/08/2022, είχε ενημερώσει ότι ο ΟΙΑΚΑΣ δηλώθηκε και θα συμμετάσχει στην Β' Εθνική Κατηγορία!!!

Ευτυχώς που η Παιδική και Εφηβική ομάδα συνεχίζουν κανονικά τις δραστηριότητές τους.