Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Διομήδης Άργους αντιμετωπίζει την ΧΑΝΘ αύριο Σάββατο στη Ν. Κίο

Διομήδης Άργους- Χ.Α.Ν.Θ. Σάββατο 24/9/23, ώρα 16.00, κλειστό Ν.Κίου. Η ώρα να σταθούμε δίπλα τους και πάλι έφτασε! Μετά από δύο συνεχόμενα...

Διομήδης Άργους- Χ.Α.Ν.Θ. Σάββατο 24/9/23, ώρα 16.00, κλειστό Ν.Κίου.

Η ώρα να σταθούμε δίπλα τους και πάλι έφτασε! Μετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς οι Λύκοι αύριο θα έχουν τη συμπαράσταση όλων μας. Γεμίζουμε το γήπεδο και με τη φωνή και το χειροκρότημα μας, τους δίνουμε την ώθηση που τόσο ανάγκη έχουν στον τρίτο αγώνα τους μέσα σε μία εβδομάδα.

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν να βελτιώνουν το παιχνίδι τους και να κατακτήσουν μια ακόμα νίκη, μας δήλωσε ο Γρηγόρης Τζίμπουλας:

«Η ομάδα μας ξεκίνησε με νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό θα επιδιώξει να κάνει και αύριο, με συγκέντρωση και διάρκεια στο παιχνίδι μας για 60 λεπτά. Η ΧΑΝΘ είναι μια ομάδα που απέδειξε, στην πρώτη αγωνιστική, ότι μπορεί να ανταπεξέλθει εξίσου στην πρώτη κατηγορία και αυτό τους έχει τονώσει σίγουρα ψυχολογικά. Περιμένουμε την ώρα του ματς αύριο για να τους αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο μας, μετά από δύο αγώνες μακριά, έχοντας τον κόσμο μας στο πλευρό μας και τη στήριξη του.»

Diomidis Handball Club