Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Χάντμπολ: ο Διομήδης Άργους παίζει στη Νάουσα

  Diomidis Handball Club: Ζαφειράκης Νάουσας - Διομήδης Άργους, Σάββατο 1/10, ώρα 16.00. Η ομάδας μας αναχωρεί σε λίγο για τη Νάουσα, για τ...

 

Diomidis Handball Club: Ζαφειράκης Νάουσας - Διομήδης Άργους, Σάββατο 1/10, ώρα 16.00.

Η ομάδας μας αναχωρεί σε λίγο για τη Νάουσα, για την τρίτη αγωνιστική της Handball Premier, με στόχο τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα.

Ο τερματοφύλακας μας Μάρκο Τερλέτσκι, εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα με τη ΧΑΝΘ με την εξαιρετική του εμφάνιση (17/33, 51% ποσοστό αποκρούσεων), μας δήλωσε:

«Στο ματς με την ΧΑΝΘ μπήκαμε πολύ νωθροί και γι' αυτό κάναμε λάθη, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με απόλυτη συγκέντρωση και ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας, με αποτέλεσμα να πιάσουμε υψηλή απόδοση στην άμυνα, που μας επέτρεψε να τρέξουμε και να βρούμε λύσεις στην επίθεση.

Με αφετηρία την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη ΧΑΝΘ ολοκληρώσαμε την προετοιμασία για το ματς με τον Ζαφειράκη Νάουσας. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο ματς, έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο μας και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε τους 2 βαθμούς, ώστε να ολοκληρώσουμε νικηφόρα τους αγώνες πριν τη διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής.»