Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Το ΚΠΕ Νέας Κίου συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών 2022

 To Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία -Κ.Ε.ΠΕ.Α. Νέας Κίου συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών 2022, #Eurobir...

 To Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία -Κ.Ε.ΠΕ.Α. Νέας Κίου συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών 2022, #Eurobirdwatch2022, ένα ετήσιο γεγονός που λαμβάνει χώρα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου σε περισσότερες από 100 χώρες και συντονίζεται από την παγκόσμια ομοσπονδία περιβαλλοντικών οργανώσεων για την προστασία των πουλιών #BirdLife International.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, ώρα 17:00 -18:30
Παραλιακή οδός Ναυπλίου-Νέας Κίου
(Απέναντι από το Πυρηνελαιουργείο ΕΛΣΑΠ)
Παρατήρηση Ορνιθοπανίδας -Δραστηριότητες για παιδιά

Στην Ελλάδα ο συντονισμός των εκδηλώσεων γίνεται από την Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία, #ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ εταίρο της BirdLife στην Ελλάδα. Kύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση – ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη προστασίας των μεταναστευτικών πουλιών, καθώς και των περιοχών αναπαραγωγής τους, των ενδιάμεσων σταθμών στις μεταναστευτικές τους διαδρομές και των τόπων διαχείμασής τους.
Φέτος, η Γιορτή των Πουλιών κλείνει 30 χρόνια, που συμπίπτουν με τον εορτασμό των 40 χρόνων αδιάλειπτης δράσης της Ελληνικής ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ Εταιρείας."
#40Χρόνια_ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ