Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας PELOPONNESE FOOD STORIES στο Τολό Αργολίδας την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

  Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας με τίτλο: PELOPONNESE FOOD STORIES | Ιστορίες γεύσεων, ανθρώπων, πολιτι...

 



Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας με τίτλο: PELOPONNESE FOOD STORIES | Ιστορίες γεύσεων, ανθρώπων, πολιτισμού. Με επίκεντρο μια εμβληματική τοποθεσία ανά περιφερειακή ενότητα που θα λειτουργεί ως κόμβος (Λακωνία, Μεσσηνία, Αργολίδα, Κορινθία, Αρκαδία) θα λάβουν χώρα ένα σύνολο δράσεων με στόχο την προβολή του γαστρονομικού πλούτου της κάθε περιοχής και της θέσης που αυτές καταλαμβάνουν διαχρονικά.

Η τέταρτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί

στο Λιμάνι του Τολού Αργολίδας,

την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

ώρα έναρξης 18:00

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Ναυπλιέων, το Επιμελητήριο Αργολίδας, το Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού, τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου, με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ναυπλίου και της Ένωσης Ξενοδόχων Άργους – Μυκηνών.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στο πλαίσιο των ενεργειών του για την ανάδειξη και προώθηση της Αργολικής Γαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων σας προσκαλεί να επισκεφθείτε, να γνωρίσετε και να γευτείτε τους θησαυρούς της Αργολικής Γης.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του Φεστιβάλ