Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

1o Φεστιβάλ Γαστρονομίας Peloponnese Food Stories στοΤολό (εικόνες & βίντεο)

  Πολύς κόσμος βρέθηκε στο λιμάνι του Τολού, για να απολαύσει την γαστρονομική εμπειρία που περιελάμβανε -μεταξύ άλλων- έκθεση τοπικών προϊό...

 

Πολύς κόσμος βρέθηκε στο λιμάνι του Τολού, για να απολαύσει την γαστρονομική εμπειρία που περιελάμβανε -μεταξύ άλλων- έκθεση τοπικών προϊόντων, μαγειρικές επιδείξεις, γευσιγνωσία και βιωματικές δραστηριότητες για παιδιά.

“Η Περιφέρεια, οι δήμοι, τα Επιμελητήρια, οι τουριστικοί φορείς, συνεργαζόμαστε όλοι για την προβολή και ανάδειξη του πολιτισμού μας, αλλά και των ξεχωριστών και ιδιαίτερων γεύσεων της κάθε περιοχής μας” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Π. Νίκας στον σύντομο χαιρετισμό του.
Παρόντες, στην εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Ναυπλιέων, το Επιμελητήριο Αργολίδας, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού, τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και με την υποστήριξη των Ενώσεων Ξενοδόχων Ναυπλίου και Ξενοδόχων Αργους – Μυκηνών, ήταν οι βουλευτές Γιάννης Ανδριανός,Γιάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννης Μαλτέζος, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Άννα Καλογεροπούλου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Μαντζούνης ,Τάσος Γανώσης και Βασίλης Σιδέρης, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι αντιδήμαρχοι Τουρισμού Ναυπλιέων Νάντια Αναστασίου και Ερμιονίδας Αγγελική Λούμη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Κώστας Μαρινάκος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού Παναγιώτης Ιωάννου, εκπρόσωποι τουριστικών φορέων και συλλόγων. (φωτογραφίες Βασίλης Παπαδόπουλος/eurokinissi)