Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

«Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο» 7ος Αγώνας Δρόμου Μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή (εικόνες)

 Στη Νέα Κίο με  πολλές συμμετοχές και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου ο 7ος αγώνας δρόμου μνήμης για την Μικρασι...

 Στη Νέα Κίο με  πολλές συμμετοχές και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου ο 7ος αγώνας δρόμου μνήμης για την Μικρασιατική Καταστροφή «Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο»  .
Απόσταση: 11.000 μέτρα για δρομείς και περιπατητές, 5.000 μέτρα για ηλικίες από 12ετών και άνω και 2.000 μέτρα για παιδιά.

Tα 8 χλμ σε παρόχθιο χωματόδρομο του Ερασίνου ποταμού, τα υπόλοιπα 3 χλμ σε άσφαλτο στην παραλιακή οδό του Αργολικού Κόλπου. Τα 5 χλμ  πραγματοποιήθηκαν σε τμήμα της μεγάλης διαδρομής.

 Σημαντική Υποστήριξη στον Αγώνα παρείχαν οι Φίλοι Μοτοσικλέτας Αργολίδας (ΦΙΛΜΑ), το 1ο Σώμα Προσκόπων Άργους, η Τροχαία Άργους καθώς και οι τοπικοί Σύλλογοι της Δ.Κ. Νέας Κίου.
Διοργανωτές: Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΝΗΜΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΆΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ, το ΝΠΔΔ του Δήμου Άργους-Μυκηνών «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» και ο Σύλλογος «ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» (μέλος Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α –Υ)
 (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)