Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ή ΧΑΟΣ (Argolida Edition) Εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι λέει η παροιμία…

 ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ή ΧΑΟΣ (Argolida Edition) Εκεί που μας χρωστάγανε ,μας πήραν και το βόδι λέει η παροιμία… Εδώ στην Αργολίδα βρίσκει απόλυτη εφ...

 ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ή ΧΑΟΣ (Argolida Edition)

Εκεί που μας χρωστάγανε ,μας πήραν και το βόδι λέει η παροιμία… Εδώ στην Αργολίδα βρίσκει απόλυτη εφαρμογή, καθώς φαίνεται.

Ο Πρωθυπουργός και η ΝΔ, φοβούμενοι το στραπάτσο των εθνικών εκλογών, ξεκίνησαν από την ΔΕΘ να πουλάνε με περισσή αλαζονεία σκιάχτρα για να φοβίσουν τον ελληνικό λαό, βάζοντας ψευτοδιλήμματα που μόνο γέλιο προκαλούν πλέον.

Οι πολιτευτές της ΝΔ στην Αργολίδα στην ίδια γραμμή, άρχισαν να εκτοξεύουν λάσπη και να αναπαράγουν συνειδητά αυτή την θεσμική αθλιότητα περί "τερατογεννέσεων" μετά τις εκλογές, μόνο και μόνο για να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών και να συμμαζέψουν τις διαρροές κεντρώων ψηφοφόρων μετά τις παλινωδίες της κυβερνητικής πολιτικής. Και είναι εξόχως προκλητικό να τα λένε όλα αυτά ,όταν το τέρας το έχει εκθρέψει ήδη ο Μητσοτάκης στο Μαξίμου και τώρα το προστατεύει με το απόρρητο και τις απειλές για 10 χρόνια κάθειρξη σε όποιον το παραβιάσει.

Όλο τον προηγούμενο καιρό βέβαια έχουν λάμψει στην Αργολίδα δια της αφωνίας τους στο θέμα των υποκλοπών και στις πρακτικές παρακράτους ,που ταλανίζουν την ελληνική δημοκρατία και που έχουν κοστίσει το διασυρμό της χώρας σε όλο τον κόσμο. Βέβαια εδώ οι δημοκρατικές κατά τ' άλλα ευαισθησίες τους ,υπαγορεύουν είτε απλά να υποβαθμίζουν το θέμα είτε να καταφεύγουν σε δικαιολογίες-παρωδία περί νόμιμης επισύνδεσης. Φτηνοί στο αλεύρι, ακριβοί στα πίτουρα.

Μας κατηγορούν επίσης ότι είμαστε νέοι και δεν ξέρουμε ή δεν έχουμε καλό επιτελείο και καταφεύγουμε σε λαϊκισμούς. Για να είμασταν μάλλον πολιτικά συμπαθείς , θα έπρεπε να μην μιλάμε και πολύ, να καταστρατηγούνται θεμελιώδη δημοκρατικά δικαιώματα και να σφυρίζουμε ατάραχοι, να μην κάνουμε αντιπολίτευση στα πεπραγμένα της κυβέρνησης που κοστίζουν στον ελληνικό λαό που περνάει δύσκολα, και στο τέλος να αποτελέσουμε ένα βολικό εταίρο που θα τους βγάλει από το τέλμα της μη αυτοδυναμίας και θα ξανακάνει τον Μητσοτάκη Πρωθυπουργό.

Αν δεν είναι αυτό αλαζονεία τότε τι είναι;

Αν οι υποκλοπές δεν ήταν προσπάθεια να χτυπηθεί η αυτονομία της παράταξης τότε τι ήταν ;

Μετά τις υποκλοπές, τώρα προσπαθούν να ελέγξουν το ΠΑΣΟΚ με συκοφαντίες. Καλά θα πάει και αυτό.

Διλλήματα του τύπου Μητσοτάκης ή χάος το έχει απαντήσει ο ελληνικός λαός πολλά χρόνια πριν. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ταυτίζει τον εαυτό του με την προοπτική της χώρας. Τα σύγχρονα πραγματικά διλλήματα άλλωστε που έβαλε ο κύριος Πέτσας ενόψει του δύσκολου ενεργειακά χειμώνα, είναι προσαρμογή ή θάνατος. Είναι ακριβώς ο πυρήνας της πολιτικής που διακατέχει μια κυβέρνηση που μέσα στην πανδημία μοίρασε πάνω από 30εκ. ευρώ σε κολλητούς και ΜΜΕ για να ευλογούν τα γένια της όταν ο κόσμος πέθαινε εκτός ΜΕΘ, και που τόσο καιρό εν μέσω ενεργειακής κρίσης αφήνει να θησαυρίζουν στις πλάτες του ελληνικού λαού οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας.

Ας μας απαντήσουν λοιπόν.

Ποιος έδωσε εντολή και για ποιο λόγο να παρακολουθηθεί το κινητό του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη;

Γιατί τρέμετε την άρση απορρήτου;

Γιατί αρνείστε την κλήτευση συγκεκριμένων μαρτύρων;

Αν δεν πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ στις δεύτερες εκλογές τι σκοπεύουν να κάνουν; Τρίτες, τέταρτες, πέμπτες εκλογές; Που είναι η υπευθυνότητα του κυρίου Μητσοτάκη εκεί ; Μήπως συνεργασία Μητσοτάκη-Βελόπουλου; Όπως δήλωσε και ο κύριος Ρουσσόπουλος άλλωστε, κινούνται στον ίδιο ιδεολογικό χώρο. Προς τι άλλωστε η πρεμούρα από κορυφαίους υπουργούς για εκ νέου αλλαγή του εκλογικού νόμου αφού είναι τόση σίγουρη η αυτοδυναμία τους;

Το ΠΑΣΟΚ όλη αυτή την περίοδο κάνει την υπέρβαση του, θέτοντας εθνικούς στόχους για την χώρα, μιλώντας καθαρά και απαντώντας ρεαλιστικά και με προτάσεις στα μεγάλα προβλήματα της χώρας, αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια και πάντα προσηλωμένο στις δημοκρατικές αρχές και στην θεσμική λειτουργία του κράτους. Στηριζόμενοι σε νέα και φρέσκα πρόσωπα στην πολιτική χωρίς εξαρτήσεις, καλούμε τον ελληνικό λαό να σταθεί στο πλευρό μας και να μας δώσει την εκλογική δύναμη για να μπορέσει η χώρα να αλλάξει σελίδα . Συνδιαμορφώνουμε καθημερινά με την επαφή με τους πολίτες ένα νέο πρόγραμμα διακυβέρνησης, μια νέα πολιτική κουλτούρα στηριζόμενοι στο ρεαλισμό, ώστε να είμαστε χρήσιμοι για την χώρα και τον λαό. Γνωρίζουμε ότι σε αυτή την πορεία θα δεχθούμε πόλεμο. Ήδη έχει ξεκινήσει. Να είναι όμως σίγουροι ότι θα πάμε μέχρι τέλους.

ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Οικονομολόγος

Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ