Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΔΕΥΑ Επιδαύρου: Να μην γίνεται χρήση του πόσιμου νερού στο Λυγουριό

  ΔΕΥΑ Επιδαύρου:  Μετά από έγγραφο της υγειονομικής υπηρεσίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τον ΕΟΔΥ, συστήνεται να μην γίνεται χρήση ...

 

ΔΕΥΑ Επιδαύρου:  Μετά από έγγραφο της υγειονομικής υπηρεσίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τον ΕΟΔΥ, συστήνεται να μην γίνεται χρήση του πόσιμου νερού στο Λυγουριό έως ότου ολοκληρωθεί η επιδημιολογική διερεύνηση του ΕΟΔΥ και δοθούν τα οριστικά αποτελέσματα της χημικής και μικροβιολογικής ανάλυσης.

Η ΔΕΥΑΕΠ με αίσθημα ευθύνης από την αρχή αυτής της περίεργης υγειονομικής κατάστασης που δημιουργήθηκε και ήρθε σε γνώση της, ενημερώνει τους δημότες κάθε φορά που υπάρχει νέο στοιχείο ή αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε κ εμείς τη δειγματοληψία και παράλληλα με τις αρμόδιες υπηρεσίες (Υγειονομική Υπηρεσία και ΕΟΔΥ) προσπαθούμε να βρούμε από που προήλθε αυτή η κατάσταση και ποια πρέπει να είναι η λύση της.

Σε σημερινή ΝΕΑ επικοινωνία με τις υπηρεσίες δόθηκε αυτή η σύσταση καθώς η ολοκληρωμένη υγειονομική και μικροβιολογική εικόνα θα καθυστερήσει.

Στα πρώτα δείγματα που δόθηκαν από την Περιφέρεια τα αποτελέσματα είναι αρνητικά, υπάρχει όμως προφορική ενημέρωση για πιθανό θετικό δείγμα σαλμονέλας σε 4ο δείγμα.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση.

ΔΕΥΑ Επιδαύρου