Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Παρακολουθούσαν και το κινητό του Σπίρτζη - Καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ στον Άρειο Πάγο

   Ο νυν τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την παρακολούθησή του με το   παράνομο λογισμικό Predator   από το 2021, όπως...

 


 Ο νυν τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την παρακολούθησή του με το παράνομο λογισμικό Predator από το 2021, όπως αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για ένα κολοσσιαίο σκάνδαλο, το οποίο λαμβάνει πολύ μεγάλες διαστάσεις, καθώς εκτιμάται ότι με τη «μόλυνση» του κ. Σπίρτζη υπήρξε ευχέρεια και άμεση δυνατότητα για παρακολούθηση του κινητού και του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μιλούσε μαζί του για μια σειρά θεμάτων αφού ο κ. Σπίρτζης είναι ο αρμόδιος Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη.

Στις 10 το πρωί οι πρώην υπουργοί Χρήστος Σπίρτζης, Μιχάλης Καλογήρου (νυν διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ) και ο Γιώργος Σαρλής επικεφαλής του νομικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ, μετέβησαν στον Άρειο Πάγο, στο γραφείο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου προκειμένου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταγγείλει πως παρακολουθούταν και το τηλέφωνο του βουλευτή και πρώην υπουργού.

 https://www.ertnews.gr/