Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Γιάννης Καράι στην ΑΕ Ερμιονίδας - Αγωνίζεται στο δεξιό άκρο της αμύνης

Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Καράι. Ο 19χρονος παίκτης (γεννή...

Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Καράι.

Ο 19χρονος παίκτης (γεννήθηκε στις 06/09/2003) αγωνίζεται στα δεξιά ως ακραίος αμυντικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ακαδημία του Ατρόμητου Κρανιδίου. Στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αργολίδας, έχοντας κλήσεις στις μικτές, περίοδο που έπαιζε και στην επίθεση.

Ακολούθησε την αγωνιστική περίοδο 2020-21 η μεταγραφή του στην Κορωνίδα Κοιλάδας, με συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Την προηγούμενη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Ποσειδώνα Διδύμων, αγωνιζόμενος στην α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Αργολίδας.

Ο Γιάννης Καράι υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr»:

«Η χαρά μου είναι μεγάλη που φοράω τη φανέλα της ΑΕ Ερμιονίδας. Η ιστορία της ομάδας και η πορεία της όλα αυτά τα χρόνια στα εθνικά πρωταθλήματα, ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του συλλόγου και ο προπονητής Κώστας Καλογιάννιδης με έφεραν στην ΑΕ Ερμιονίδας. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να βοηθήσω την ομάδα, να πάρω παιχνίδια στη Γ’ Εθνική κατηγορία και έτσι να γίνω και εγώ καλύτερος.

Στόχος μας είναι μέσω της σκληρής δουλειάς, δείχνοντας θέληση και πίστη, να είμαστε ομάδα που θα θυμίζει αγωνιστικά… γροθιά, και έτσι να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα στο πρωτάθλημα και στις υπόλοιπες διοργανώσεις. Έτσι θα γίνω και εγώ καλύτερος, με τη βοήθεια της ομάδας, των συμπαικτών μου και του προπονητή μας.

Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ δύσκολο, και θα χρειαστούν πολλές… αντοχές! Αυτό εμάς τους παίκτες πρέπει να μας δίνει κόνητρο».

Γιάννη Καράι καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!

ermionidafc.gr