Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Γιατί δεν εφαρμόστηκε η σύμβαση με το ΔΟΠΠΑΤ, για έκδοση της ΝΑΥΠΛΙΑΣ και απλώς αυτή παραδόθηκε από τον επιμελητή; (Η σύμβαση)

 Εύλογα ερωτήματα έχουν γεννηθεί από την ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων, ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες επεξεργασίας των χειρογράφων του Μ...

 Εύλογα ερωτήματα έχουν γεννηθεί από την ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων, ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες επεξεργασίας των χειρογράφων του Μιχαήλ Λαμπρυνίδη από τον ανάδοχο του έργου, "ο οποίος μετέγραψε, σχολίασε τα κείμενα και παρέδωσε το τελικό προς έκδοση έργο του μέσα στο χρονικό πλαίσιο που προέβλεπε η σύμβαση που είχε υπογράψει με τον ΔΟΠΠΑΤ", σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Κατ' αρχάς δεν προσδιορίζει η ανακοίνωση του Δήμου σε ποιον παραδόθηκε η Β' γραφή της ΝΑΥΠΛΙΑΣ, αν υπάρχει πρωτόκολλο παραλαβής για την καλή εκτέλεση του έργου και πότε ακριβώς παραδόθηκε, αφού ως ημερομηνία παράδοσης, μετά από δίμηνη παράταση, είχε οριστεί η 31η Αυγούστου 2022.

Το κυριότερο όμως ερώτημα είναι, πώς η ανακοίνωση του Δήμου, του ΔΟΠΠΑΤ και του συλλόγου ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ, δέχονται ότι το έργο ολοκληρώθηκε και επικαλούνται τη σύμβαση με το ΔΟΠΠΑΤ, η οποία όμως λέει και έχει συμφωνηθεί με τον ανάδοχο, και η "Φιλολογική επιμέλεια και έκδοση του μεταγεγραμμένου κειμένου", κάτι το οποίο φυσικά και δεν έγινε!!!

Χοντροκομμένη προπαγάνδα και ψευδής αναφορά στη σύμβαση, την οποία η ArgolidaMagazine βρήκε και παρουσιάζει, με τις υπογραφές της Προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ κυρίας Ράλλη-Πιτσάκη και του αναδόχου, όπου προβλέπεται και η έκδοση του έργου, στο τίμημα που είχε συμφωνηθεί.

Δείτε την:







Η ανακοίνωση του Δήμου που προηγήθηκε και ήδη έχει δημοσιευτεί στην ArgolidaMagazine