Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΑΕ Ερμιονίδας: Θετικά στοιχεία στο φιλικό με τον Φωστήρα

  Τα θετικά στοιχεία ήταν πολλά στην εικόνα της ΑΕ Ερμιονίδας στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα μας την Κυριακή (18/09)  στον Ταύρο κόν...

 

Τα θετικά στοιχεία ήταν πολλά στην εικόνα της ΑΕ Ερμιονίδας στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα μας την Κυριακή (18/09) 

στον Ταύρο κόντρα στον Φωστήρα, παρά την ήττα (1-0), έχοντας και νέα πρόσωπα στην αποστολή. 

Ο σύλλογός μας στο 5ο «τεστ» που έδωσε στο στάδιο της προετοιμασίας του, αγωνίστηκε με συνοχή στις γραμμές του στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, απέναντι σ’ ένα δυνατό αντίπαλο. Η ΑΕ Ερμιονίδας είχε καλή παρουσία, φανερώνοντας στο χορτάρι πολλά από τα στοιχεία που ζητάει ο Κώστας Καλογιαννίδης…

Ο 46χρονος προπονητής έδωσε χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους παίκτες που ήταν στην αποστολή, σε μια φάση της προετοιμασίας που θέλει οι ρυθμοί σε αγωνιστικό επίπεδο να ανεβαίνουν, βγάζοντας πολύτιμα συμπεράσματα εν όψει των επίσημων αγώνων. Κάτι που θα γίνει και στα φιλικά που θα ακολουθήσουν…

Η ΑΕ Ερμιονίδας θα μπορούσε να είχε σκοράρει, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Τριμπόνιας έπιασε πολύ ωραίο σουτ λίγο πριν από το 45’, ο τερματοφύλακας έδιωξε με τα ακροδάχτυλα και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.

Η γηπεδούχος προηγήθηκε στο 35’ με τον Χριστόπουλο, μετά από μια «κακιά» στιγμή, όταν χάθηκε η μπάλα στο κέντρο. Ο παίκτης του Φωστήρα, απέκρουσε ο Πονηρός, αλλά η μπάλα πήρε πορεία προς το πίσω και κατέληξε στα δίχτυα, αφού βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Για την ΑΕ Ερμιονίδας ξεκίνησαν τον αγώνα οι: Πονηρός, Τζιέρης, Μηλιώτης, Μάρκου, Βιρβίλης, Λουΐτζι Μπαρμπιέρι, Τρέσα, Φουρνάρος, Αντωνίου, Μπρούνο Εμπαλό, Τριμπόνιας.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν και οι Ίλσι Κάλα (50’ αντί Αντωνίου), Λέρμας (60’ αντί Φουρνάρου), Πρωτόπαπας (70’ αντί Πονηρού), Στεργίου Λ. (75’ αντί Μπρούνο Εμπαλό), Καράι (75’ αντί Μάρκου), Κλάιντι (82’ αντί Τρέσα).

*Ο Γιώργος Τσόφλιος δεν αγωνίστηκε λόγω μυϊκού τραυματισμού, Ο έμπειρος επιθετικός συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή.

ermionidafc.gr