Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Ο Παναγιώτης Λαντίκας συνεχίζει στην ομάδα μας

  Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Λαντίκα για ακόμα μία σεζόν. Ο ...

 Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Λαντίκα για ακόμα μία σεζόν.

Ο νεαρός μέσος γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2004 και ξεκίνησε να παίζει μπάλα στις ακαδημίες της ομάδας του Πορτοχελίου σε ηλικία 10 ετών. Ακολούθως κλήθηκε στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αργολίδας και έτσι τράβηξε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να γίνει μέλος της ομάδας Κ-15 της Ένωσης. Κατά τη διάρκεια παραμονής του στην ΑΕΚ είχε συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά με την Εθνική ομάδα Κ-15.

Στα μέσα της σεζόν 2020-21 φόρεσε τη φανέλα της ΑΕ Ερμιονίδας και την περσινή περίοδο (2021-2022) είχε «γεμάτη» χρονιά με την ομάδα μας.

Ο Παναγιώτης Λαντίκας κατά τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου (2021-22) έπαιξε συνολικά 776 λεπτά στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο νεαρός χαφ πήρε χρόνο συμμετοχής σε 17 αγώνες πρωταθλήματος και από αυτούς, τους εννιά ήταν στην ενδεκάδα, ενώ οκτώ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Ήταν στην ενδεκάδα στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος στη Σκάλα απέναντι στον τοπικό Άρη. Στο Κύπελλο της ΕΠΣ Αργολίδας έπαιξε σε επτά ματς και ήταν σε όλα βασικός, θεσμό στον οποίο σκόραρε δυο γκολ.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Παναγιώτης Λαντίκας υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr»:

«Το επίπεδο της Γ’ Εθνικής έχει ανέβει, η ομάδα λειτουργεί πολύ σωστά σε όλα τα επίπεδα, η διοίκηση και οι προπονητές μας προσπαθούν να μας παρέχουν τα πάντα και έτσι είμαι ευχαριστημένος που συνεχίζω στην ΑΕ Ερμιονίδας.

Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, μέσω της πολύ καλής δουλειάς που κάνουμε με τον προπονητή μας Κώστα Καλογιαννίδη και έτσι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα.

Δουλεύουμε πολύ από την ημέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία και αυτό πρέπει να το δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο με την εικόνα μας. Νομίζω ότι φέτος η σεζόν θα είναι καλύτερη για την ομάδα, θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με θέληση και καρδιά στο γήπεδο και σεβασμό προς όλους. Πάμε βήμα-βήμα… Προέχει η παραμονή. Θα κοιτάξουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με κάθε ομάδα που θα αντιμετωοίσουμε».

Ευχόμαστε στον Παναγιώτη Λαντίκα να έχει μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!