Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Παναγιώτης Ψυχογυιός: Καλή σχολική χρονιά με υγεία ! H εκπαίδευση θα αποτελέσει την λύση στο μεγάλο δημογραφικό μας πρόβλημα

Καλή σχολική χρονιά με υγεία ! H εκπαίδευση θα αποτελέσει την λύση στο μεγάλο δημογραφικό μας πρόβλημα. Καλή σχολική χρονιά στο σύνολο της ε...



Καλή σχολική χρονιά με υγεία ! H εκπαίδευση θα αποτελέσει την λύση στο μεγάλο δημογραφικό μας πρόβλημα.

Καλή σχολική χρονιά στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας με υγεία και επιτυχίες για όλες και όλους, και με την ευχή τα 2 δύσκολα χρόνια της πανδημίας να αποτελέσουν οριστικά παρελθόν.

Η εκπαιδευτική διαδικασία και το δημόσιο σχολείο διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη την διάρκεια της Μεταπολίτευσης για τα επιτεύγματα της σύγχρονης Ελλάδας. Η εκπαίδευση τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την αντιμετώπιση του μεγάλου δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας.

Η πολύπλευρη στήριξη του εκπαιδευτικού έργου αποτελεί την βάση για μια δυναμική και κοινωνική ανάπτυξη, την οποία έχει ανάγκη η χώρα. Πάνω σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε ως παράταξη τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να δημιουργηθούν οι συνθήκες για την ευημερία των πολιτών και της οικογενειών τους.

ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Οικονομολόγος
Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής