Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Meteo: Μεταβολή του καιρού την Τετάρτη 21/09 - Τοπικές βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Σύνταξη άρθρου: Στρ. Βουγιούκας,  Κ. Λαγουβάρδος ΕΑΑ – Πεντέλη, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, 22:45 Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνι...

Σύνταξη άρθρου: Στρ. Βουγιούκας,  Κ. Λαγουβάρδος

ΕΑΑ – Πεντέλη, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, 22:45

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, μεταβολή αναμένεται παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη 21/09, κυρίως στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια τμήματα της χώρας, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Παράλληλα, πτώση θα καταγράψει η θερμοκρασία, κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Όπως φαίνεται στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί, κατά τη διάρκεια της Τετάρτης, οι σημαντικότερες βροχοπτώσεις θα εντοπίζονται στην Ανατολική Θεσσαλία, στη Χαλκιδική, στην Κεντρική Στερεά, στην Εύβοια, στις Σποράδες και στην Ανατολική Πελοπόννησο. Το αναμενόμενο επεισόδιο είναι Κατηγορίας 1 όσον αφορά τον Δείκτη Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index – RPI).

Από αργά το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Πέμπτη τα φαινόμενα στη Χαλκιδική, στη Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην Εύβοια και σε τμήματα της Στερεάς θα ενταθούν.

https://www.meteo.gr/