Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ναύπλιο: Παρέλαση για την 25η Μαρτίου 1821 (εικόνες)

  Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο Ναύπλιο. Μαθητές, Σύλλογοι, Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστι...

 


Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο Ναύπλιο. Μαθητές, Σύλλογοι, Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική και Στρατός παρέλασαν αποτίνοντας φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ήρωες του 1821.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25η Μαρτίου στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας ξεκίνησαν με Δοξολογία Ναό του Αγίου Αναστασίου, συνέχισαν με επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ηρώων της πόλης και κορυφώθηκαν με την παρέλαση.

 Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλης Σπανάκης. Παρόντες ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Ορφανός, οι βουλευτές Γ. Γαβρήλος και Ανδρέας Πουλάς, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος,  ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, Αντιδήμαρχοι ,Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, Σύλλογοι και πολιτιστικοί φορείς.

Μετά το τέλος της παρέλασης ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ορφανός δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά μας αυτή την ιδιαίτερη μέρα για την παρέλαση που μας γέμισε με υπερηφάνεια. Τα χειροκροτήσαμε και τους ευχόμαστε το καλύτερο. Υποσχόμαστε ότι θα φροντίσουμε κι εμείς να είναι υπερήφανα για όλους εμάς».

 Φωτογραφίες eurokinissi / Σοφία Κοντού