Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου καταγγέλλει την προσπάθεια υποβάθμισης της νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου καταγγέλλει την προσπάθεια υποβάθμισης της νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου, με την ...

 



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου καταγγέλλει την προσπάθεια υποβάθμισης της νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου, με την διαδικασία της μετακίνησης του ορθοπαιδικού ιατρού κ. Στάικου προκειμένου να καλύψουν ανάγκες της νοσηλευτικής μονάδας του Άργους.

Είναι προφανές ότι η κάλυψη κενών με ‘’μπαλώματα’’ δημιουργεί ελλείψεις στο νοσοκομείο ‘’χορηγό’’, εν προκειμένω στο Ναύπλιο. Πόσο μάλλον που μόλις πρόσφατα στελεχώθηκε το αντίστοιχο τμήμα. Ο εν λόγω ιατρός είναι ο μοναδικός που καλύπτει τις ανάγκες του τακτικού ορθοπαιδικού ιατρείου και η παραμονή του στην νοσηλευτική μονάδα Ναυπλίου είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία της.

Ήταν από έτη γνωστή η επικείμενη συνταξιοδότηση του πρώην διευθυντή της ορθοπαιδικής κλινικής στο Άργος (ο οποίος έχει συνταξιοδοτηθεί ήδη σχεδόν από 1 έτος), όπως και η αποχώρηση των δυο επικουρικών ιατρών (οι οποίοι εγκαίρως είχαν γνωστοποιήσει τις προθέσεις τους, όπως όλοι γνωρίζουν). Συνεπώς υπήρχε χρόνος να προκηρυχτούν πολύ νωρίτερα 2 θέσεις μονίμων (και όχι μια μόνο, όπως με μεγάλη καθυστέρηση έγινε). Ακόμη θα μπορούσε να καλυφτεί το υπαρκτό κενό με θέση επικουρικών, αν είχαν γίνει εγκαίρως όλες οι απαιτούμενες ενέργειες.

Η εν λόγω πρακτική, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Να γίνουν τώρα, αφού δεν έγιναν χθες, οι αντίστοιχες προσλήψεις στα νοσοκομεία και να μην προσπαθούν να κρύψουν τα προβλήματα κάτω απ’ το χαλί.


Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου.      22/3/2024