Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Παραιτήθηκαν Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος για το ραντεβού με τον Β. Μαρινάκη

  Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος υπέβαλαν στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσ...

 


Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος υπέβαλαν στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασίακαι έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους.

«Η συμμετοχή σε μια κοινωνική εκδήλωση έδωσε λάθος μήνυμα» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Η παραίτησή τους έρχεται στη σκιά των αποκαλύψεων του iEidiseis.gr για συνάντησή τους με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη στην οικία του.

To iEidiseis έγραφε:

«Την Κυριακή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Καναδά ήταν όπως ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος πριν από τη μάχη της Τριπολιτσάς για να εναρμονισθούμε με το πνεύμα των ημερών. Είχε προηγηθεί το δημοσίευμα του «Βήματος» περί μονταζιέρας, τού είχε καρφωθεί στο μυαλό ότι βρίσκεται εν εξελίξει «σχέδιο συνωμοσίας» για «να τον ρίξουν τα συμφέροντα» και το μόνο που δεν είχε κάνει ήταν να φορέσει τη στολή του στρατηγού Πάτον. War mood, war room και ό,τι άλλο σε «πόλεμο των άστρων» μπορείτε να σκεφτείτε.

Ξαφνικά δυο στενοί συνεργάτες του, οι υπουργοί Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος του πρότειναν να γίνουν… θυσία. Μην φαντασθείτε χαρακίρια και ανθρωποθυσίες, η πρότασή τους είχε κάτι πιο «γήινο» και προσεκτικό. Να επισκεφθούν μυστικά τον Πρόεδρο Βαγγέλη και να επιχειρήσουν έναν «κατευνασμό», πριν τουλάχιστον αρχίσουν τα «πολυβόλα». Ο Κυριάκος το δέχθηκε, τους ευχήθηκε «καλή τύχη» και περίμενε τα αποτελέσματα της ύστατης διπλωματικής πρωτοβουλίας των δύο «Κίσινγκερ» του Μαξίμου.