Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Συνάντηση εργασίας για την Ο.Χ.Ε. Επιδαύρου, Ερμιονίδας, Ναυπλίου

Μια ακόμα συνάντηση εργασίας για την Ο.Χ.Ε. Επιδαύρου Ερμιονίδας Ναυπλίου είχαμε εχθές το απόγευμα στο Δημαρχείο Ναυπλίου.   Μαζί με τους συ...



Μια ακόμα συνάντηση εργασίας για την Ο.Χ.Ε. Επιδαύρου Ερμιονίδας Ναυπλίου είχαμε εχθές το απόγευμα στο Δημαρχείο Ναυπλίου.
  Μαζί με τους συναδέλφους δημάρχους Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο και Ναυπλίου Δημήτρη Ορφανό, συζητήσαμε με τον Αντιπεριφερειαρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαντζούνη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Αναστάσιο Γανώση και Ιωάννη Μπούνο τις προτεραιότητες για την συνολική αναπτυξιακή στρατηγική της ανατολικής Αργολίδας, στα πλαίσια της γενικότερης Περιφερειακής Στρατηγικής όπως έχει εκφραστεί και από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτριου Πτωχού.
  Οι συνεργάτες της Διαχειριστικής Αρχής, μέλη της τοπικής ομάδας υποστήριξης για την Ο.Χ.Ε και εκπρόσωποι φορέων ήταν παρόντες ώστε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τους τόπους μας!
   Από το Δήμο Επιδαύρου παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιος Κωστούρος, η ειδική συνεργάτης Δημάρχου κ μέλος της ομάδας υποστήριξης Σοφία Δημάκη, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου camping Πελοποννήσου και επίσης μέλος της ομάδας υποστήριξης Δημήτρης Γκίκας και ο πρόεδρος του συλλόγου επαγγελματιών Αρχαίας Επιδαύρου Βασίλης Βερντελής.
   Όλοι μαζί σχεδιάζουμε και υλοποιούμε αναπτυξιακά έργα για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το μέλλον που θέλουμε!
Συνεχίζουμε...