Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Μεγάλη πρόκριση ο Ηρακλής Καρυάς 0-1 επί του Ερμή Κιβερίου (Πλούσιο φωτορεπορτάζ)

  Στον αγώνα του γηπέδου Λέρνας, οι δύο ομάδες που συναντήθηκαν για το Κύπελλο Αργολίδας στο ποδόσφαιρο προσέφεραν αρκετές συγκινήσεις, ωραί...

 
Στον αγώνα του γηπέδου Λέρνας, οι δύο ομάδες που συναντήθηκαν για το Κύπελλο Αργολίδας στο ποδόσφαιρο προσέφεραν αρκετές συγκινήσεις, ωραίο θέαμα παρά τον δυνατό αέρα και τελικά οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Ηρακλή Καρυάς έφυγαν με την πρόκριση εις βάρος του Ερμή Κιβερίου επικρατώντας τελικά με 1-0.

  Προσεκτικά μπήκαν και οι δύο αντίπαλοι, προσέχοντας να μη δεχτούν κατ'αρχήν γκολ. Μετά από ένα δεκάλεπτο αναγνωριστικού παιχνιδιού, ο Ερμής έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Βαρβουλέτο. Η συνέχεια όμως ανήκε στον Ηρακλή ο οποίος σε τρεις περιπτώσεις απείλησε σοβαρά την εστία των γηπεδούχων, όμως ο Κούγιας απέκρουσε με κεφαλιά στη γραμμή, αποσοβώντας το 0-1, αμέσως μετά ο τερματοφύλακας Τσούλος επενέβη σωτήρια, ενώ σε μία ακόμη περίπτωση σε διάστημα μόλις 10 λεπτών, ο Ερμής γλίτωσε τα χειρότερα.

  Το 0-0 παρέμεινε και οι γηπεδούχοι άρχισαν να ισορροπούν το παιχνίδι κυκλοφορώντας σχετικά καλύτερα τη μπάλα. Ο δυνατός αέρας όμως δυσκόλευε αρκετά τις φιλότιμες προσπάθειες και των δύο ομάδων, ωστόσο οι φάσεις δεν έλειψαν.

  Ο Ισούφι απείλησε με φάουλ που πέρασε μόλις άουτ, ο Καλαμπάκας βρέθηκε σε εξαιρετική θέση βολής αλλά αστόχησε , ενώ τις ευκαιρίες των γηπεδούχων ολοκλήρωσε για το πρώτο μέρος ο Κουτσούκος που δεν μπόρεσε να βρει καλά τη μπάλα, ευρισκόμενος πολύ κοντά στο τέρμα. 

 Ότι δεν κατάφεραν όλοι οι προαναφερθέντες, το κατάφερε ο Λυκομήτρος, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα από τον τελευταίο αμυντικό και πλάσαρε από μακριά υποδειγματικά πετυχαίνοντας το καθοριστικό τέρμα του παιχνιδιού.

  Στο δεύτερο μέρος, όπως ήταν φυσικό οι του Ηρακλή Καριάς έδωσαν χώρο στον Ερμή, ο οποίος ανέβασε την απόδοσή του, πίεσε, κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα και έφτασε σε τρεις περιπτώσεις πολύ κοντά στο γκολ. 

  Η πρώτη ύστερα από κεφαλιά του Κουτσούκου η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της απέτυχαν να την σπρώξουν στα δίχτυα οι επιθετικοί του Ερμή, ατομική προσπάθεια και σουτ του Γκρίτζαλη αποκρούστηκε ενώ η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 73' όταν ο Λάπατας κέρδισε πέναλτι, που χτύπησε ο Ισούφι για να κάνει ο τερματοφύλακας του Ηρακλή την απόκρουση του αγώνα.


















  Η εξέλιξη αυτή απογοήτευσε τους παίκτες του Ερμή, οι οποίοι μπορεί να προσπάθησαν με ότι δυνάμεις τους είχαν απομείνει αλλά η ψυχολογία πλέον ήταν με την πλευρά των φιλοξενούμενων.

 Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, το σκορ δεν άλλαξε και πανηγυρίστηκε δεόντως από τους παίκτες του Ηρακλή, οι οποίοι πανάξια πήραν μια μεγάλη πρόκριση.

 Οι συνθέσεις των ομάδων:

 Ερμής Κιβερίου: Τσούλος, Διαμαντής, Γκρίτζαλης (80' Μουζακιώτης), Κούγιας (70' Μάζος), Ισούφι, Μποζιονέλος, Καλαμπάκας (55' Λάπατας), Κουτσούκος, Βαρβουλέτος (46' Μίλης), Γιάννος, Τσιώρος (46' Καρκαλάτος)

 Ηρακλής Καρυάς: Φατούρος, Παπαδόπουλος Αν, Μήτσουλας, Καραντζούλης, Μαυρόγιαννης, Σταθόπουλος, Σέρρος(75' Μαμωνάς), Λυκομήτρος, Δαρδάνης (40' Πίππας), Δεδεμπίλης, Παπαδόπουλος Γιαν. (60' Παναγιωτόπουλος)

Φωτό: Βασίλης Παπαδόπουλος - eurokinissi