Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ξηλώνεται από τον Πλεύρη η Επιτροπή λοιμωξιολόγων;

  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ το Μαξίμου αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές στη δομή και τη λειτουργία της επιτροπής...

 


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ το Μαξίμου αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές στη δομή και τη λειτουργία της επιτροπής επιχειρώντας να δώσει ένα σήμα στην κοινωνία για σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Το newscenter όμως από τις 23 Σεπτεμβρίου είχε δημοσιεύσει σχετικό ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ με τίτλο «Αποκλειστικό newscenter: «Σφαγή» Πλεύρη-Μαξίμου, με τις επιτροπές λοιμωξιολόγων» όπου μετέφερε τις πληροφορίες του για την απόφαση του νέου υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη για αναμόρφωση των ειδικών στην επιτροπή υγείας.

Όλα αυτά καθώς τα πράγματα με την πανδημία δεν πάνε καθόλου, μα καθόλου καλά. Ο αριθμός των νεκρών αγγίζει τις 15.000, ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα, παραδίδεται αμαχητί στη πανδημία και η Θεσσαλονίκη μπήκε επισήμως σε μίνι lockdown και έτσι η κυβέρνηση  διοχετεύει έντεχνα μέσω του φιλοκυβερνητικού ΣΚΑΙ ότι η απόφαση αυτή ελήφθη, καθώς πλέον υπάρχουν τα εμβόλια, ενώ είναι δεδομένη η κυβερνητική απόφαση για να μην υπάρξει νέο lockdown.

Αυτοδιαψεύδονται δηλαδή και ταυτόχρονα επιβεβαιώνουν απόλυτα το newscenter καθώς ήδη η Θεσσαλονίκη η Χαλκιδική η Λάρισα και το Κιλκίς μπαίνουν σε αναπόφευκτο μίνι lockdown ελέω της δραματικής επιδείνωσης των στοιχείων της πανδημίας

Η κυβέρνηση, έγραφε από τις 23 Σεπτεμβρίου το  newscenter, αναζητούσε διέξοδο, αλλάζοντας τους ειδικούς, σε μια νέα γενικευμένη υγειονομική κρίση η οποία μοιάζει με ωρολογιακή βόμβα και που το ωστικό κύμα της ενδέχεται να προκαλέσει μείζον πολιτικό ζήτημα, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τελικά οι πληροφορίες λένε ότι αλλάζουν όλα και η νέα επιτροπή θα είναι επταμελής και όχι όπως μέχρι με 33 μέλη. Η σφαγή των αμνών για να σωθεί το Μαξίμου και ο Μητσοτάκης και υπό τον μανδύα του μηνύματος για σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Πηγή: newscenter.gr