Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Μεγάλη εμφάνιση από τους δύο Έλληνες της Σέριφ και ιστορική νίκη επί της Ρεάλ 2-1 μέσα στο Μπερναμπέου

  Στο παιχνίδι Ρεάλ – Σέριφ (1-2) η στατιστική κατέγραψε δέκα αποκρούσεις για τον Γιώργο Αθανασιάδη κι έτσι ο Έλληνας τερματοφύλακας σημείωσ...

 


Στο παιχνίδι Ρεάλ – Σέριφ (1-2) η στατιστική κατέγραψε δέκα αποκρούσεις για τον Γιώργο Αθανασιάδη κι έτσι ο Έλληνας τερματοφύλακας σημείωσε ένα ιστορικό ρεκόρ! Οι δέκα επεμβάσεις του στο παιχνίδι στο Μπερναμπέου αποτελούν ξεχωριστό και απίστευτο ρεκόρ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς είναι οι περισσότερες για έναν τερματοφύλακα σε νίκη της ομάδας του. Κάτοχος του άτυπου ρεκόρ ήταν ο Ακινφέεφ το 2018 με οκτώ αποκρούσεις καταγεγραμμένες, ενώ το ίδιο είχε κάνει και ο Ντίντα, το 2009.


Το Τίρασπολ, στην ομάδα του οποίου αγωνίζονται οι Αθανασιάδης και Κολοβός,  γιορτάζει και η λήξη της αναμέτρησης με την Ρεάλ ήταν... αφορμή ώστε να «γεμίσουν» οι δρόμοι της πόλης - Η αποθέωση του Αθανασιάδη στα αποδυτήρια με ατάκες «μπράβο παικταρά» και selfies

Το όνειρό τους ζουν οι φίλοι της Σέριφ Τίρασπολ, καθώς η ομάδα τους... πάει «τρένο» στην «παρθενική» της συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης ήταν ο MVP στη τεράστια νίκη της Σέριφ επί της Ρεάλ και στις δηλώσεις του ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να παίζεις κόντρα στη Ρεάλ, μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου αλλά καταφέραμε να την κερδίσουμε κι αυτό μας κάνει όλους χαρούμενους. Δε βλέπουμε ακόμα το μέλλον, είμαι χαρούμενος που πήραμε τους βαθμούς και πλέον έχουμε έξι πόντους. Έχουμε ακόμα δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας».

Μιλώντας για το δεύτερο γκολ της ομάδας του, ο 28χρονος γκολκίπερ, είπε: «Στο δεύτερο γκολ ήμουν έτοιμος να βάλω τα κλάματα αλλά όλα είναι εντάξει τώρα».

Το βραβείο του καλύτερου παίκτη για τη μεγαλειώδη εμφάνιση του στο Μπερναμπέου, ο Γ. Αθανασιάδης το αφιέρωσε στη γυναίκα της ζωής του με ανάρτηση του στα σόσιαλ μίντια: «Αυτό το αφιερώνω στην γυναίκα μου @revekka_pana στα δύσκολα ήσουν δίπλα μου όσο κανείς άλλος… έπεσα αλλά ξανά σηκώθηκα επειδή μου άπλωσες το χέρι σου και μου έδειξες να μην τα παρατάω ποτέ».

Πηγή: news.gr