Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η εγκύκλιος με όλες τις λεπτομέρειες διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών στις οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας

 Όλες οι λεπτομέρειες της εγκυκλίου για την ηλεκτρονική ψηφοφορία για τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών των οργανώσεων της ΝΔ. Πατήστε...


 Όλες οι λεπτομέρειες της εγκυκλίου για την ηλεκτρονική ψηφοφορία για τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών των οργανώσεων της ΝΔ.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη σελίδα της εγκυκλίου

                                              ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πότε θα γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης;

Οι προσεχείς εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή των Προέδρων των Δ.Ε.Ε.Π., των μελών των Δ.Ε.Ε.Π., των Προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. και των μελών των ΔΗΜ.Τ.Ε., θα διεξαχθούν την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, από τις 10:00 έως τις 19:00.
Δείτε εδώ την σχετική εγκύκλιο

Πότε θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη των Συνέδρων;

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των 1.000 συνέδρων από τις Οργανώσεις Εκλογικών Περιφερειών, που θα συμμετέχουν στα δύο επόμενα τακτικά Συνέδρια, θα διεξαχθεί ταυτόχρονα και με τον ίδιο τρόπο διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης των αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης.

Δείτε εδώ την σχετική εγκύκλιο

Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν;

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη της ΝΔ που είναι ταμειακώς ενήμερα. Για να μπορέσετε να ψηφίσετε θα πρέπει να εγγραφείτε μέλος της Νέας Δημοκρατίας εδώ ή να ανανεώσετε την κάρτας μέλους σας εδώ έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Πότε λήγει η συνδρομή μου;

Δείτε πότε λήγει η συνδρομή σας εδώ.

Ποίοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Για να δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατήστε εδώ.

Με ποιον τρόπο θα γίνουν οι εκλογές;

Για πρώτη φορά εισάγεται η διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ.

Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα πρέπει να υποβάλλουν σχετικό αίτημα ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν με φυσική παρουσία μπορούν να προσέλθουν την ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας στα εκλογικά κέντρα – φυσικές κάλπες που έχουν οριστεί για κάθε Δημοτική Τοπική Οργάνωση.

Τι πρέπει να κάνω για να ψηφίσω ηλεκτρονικά;

Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα πρέπει να υποβάλλουν σχετικό αίτημα ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 εδώ.

Πώς ψηφίζω ηλεκτρονικά;

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πώς ψηφίζω δια ζώσης;

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πως αλλάζω ΔΗΜ.ΤΟ ή τα προσωπικά μου στοιχεία;

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να υπαχθείτε σε ΔΗΜ.Τ.Ο. διαφορετική από αυτήν στην οποία είστε ήδη εγγεγραμμένος/η ή επιθυμείτε να διορθώσετε τα στοιχεία μπορείτε να συμπληρώστε και να υποβάλετε αίτηση μετεγγραφής / διόρθωσης στοιχείων προς τη Διεύθυνση Πληροφορικής, το αργότερο έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 εδώ.

Τι κάνω εάν έχω οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίζω κάποιο τεχνικό πρόβλημα;

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.