Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Εντυπωσίασε ο Αστέρας Δρεπανιακός στο ξεκίνημα αλλά υποτάχτηκε στη συνέχεια φυσιολογικά στον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου 1-5

  Ο Αστέρας Δρεανιακός άνοιξε πολύ γρήγορα το σκορ στο παιχνίδι με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, ο οποίος ως γνωστόν αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική. ...

 





Ο Αστέρας Δρεανιακός άνοιξε πολύ γρήγορα το σκορ στο παιχνίδι με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, ο οποίος ως γνωστόν αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική. Σε διαφορετικές εποχές, η ομάδα του Δρεπάνου θα κοντράριζε στα ίσια οποιαδήποτε ομάδα ανώτερης κατηγορίας και το παιχνίδι θα έπαιρνε φωτιά. Όμως φέτος, η νεανική του ομάδα παρά τον ενθουσιασμό της και παρά την εξαιρετική της εμφάνιση στο πρώτο μέρος, υστερεί σε εμπειρία και οι αντοχές της κράτησαν μέχρι το 26' όταν ο Μπιτζής ισοφάρισε το γκολ του Βαμβακά. 

  Ωστόσο, η καλή απόδοση διατηρήθηκε σχεδόν καθ'όλη τη διάρκεια του α' ημιχρόνου γεγονός που φαίνεται από το χρόνο που επιτεύχθηκαν τα γκολ των φιλοξενούμενων, η ανωτερότητα των επισφραγίστηκε με δύο ακόμη γκολ του Γεωργίου στο 42' και το 44' για να λήξει το ημίχρονο με 1-3.

  Στο β' ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και απλώς ο Φοίνικας πέτυχε δύο ακόμη γκολ με τον Θωμά στο 76' και το 81' για να κλείσει το τελικό σκορ στο 1-5.

  


Φωτό: Βασ. Παπαδόπουλος - Eurokinissi