Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ξεκινάει το Κύπελλο Αργολίδας το Σαββατοκύριακο 11- 12 Σεπτεμβρίου - Ποιοι παίζουν στον 1ο Όμιλο και πότε

  Ξεκινά το Κύπελλο Αργολίδας το Σαββατοκύριακο που έρχεται και η κληρωτίδα έβγαλε μερικά ενδιαφέροντα ζευγάρια, στα ματς των οποίων αναμένε...

 
Ξεκινά το Κύπελλο Αργολίδας το Σαββατοκύριακο που έρχεται και η κληρωτίδα έβγαλε μερικά ενδιαφέροντα ζευγάρια, στα ματς των οποίων αναμένεται να γίνουν σκληρές μάχες για την πρόκριση.

  Ας δούμε ποια ματς συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των φιλάθλων της Αργολίδας, οι οποίοι έχουν να "γευτούν" ποδοσφαιρικό θέαμα στα γήπεδα από τον περσινό Νοέμβρη, στην αρχή του οποίου διακόπηκε το πρωτάθλημα της τοπικής κατηγορίας, χωρίς να ξαναρχίσει ποτέ...

  Στον 1ο Όμιλο δεσπόζει η συνάντηση μεταξύ Τροιζηνιακού- Ένωση Ερμιονίδας στο γήπεδο Γαλατά την Κυριακή. Οι γηπεδούχοι έχουν το μεγάλο όπλο του γηπέδου τους, το οποίο δυσκολεύει και τον πιο δυνατό και έμπειρο αντίπαλο αλλά είναι και έτοιμοι φέτος να συνεχίσουν την εκπληκτική περσινή τους πορεία στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολη η αποστολή της Ένωσης Ερμιονίδας η οποία είναι μεν ομάδα ανώτερης κατηγορίας αλλά απέναντί της δεν θα έχει μια οποιαδήποτε ομάδα του τοπικού αλλά έναν αντίπαλο που θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πρόκριση.

  Η Ένωση ενισχύεται συνεχώς, βρίσκει τα πατήματά της με τον νέο της προπονητή, για τον οποίο ακούγονται ήδη πολύ καλά λόγια, ενώ διαθέτει και την αναγκαία εμπειρία για να ξεπεράσει τις παγίδες παρόμοιων παιχνιδιών. Σίγουρα αναμένεται να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.

 


Το ματς που κλείνει τον όμιλο είναι το Μέθανα - Ποσειδώνας Διδύμων στο γήπεδο Μεθάνων κι αυτό την Κυριακή.  Θυμίζουμε ότι πέρυσι, για το θεσμό του Κυπέλλου οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει με 2-1 αποκλείοντας τον Ποσειδώνα από τη συνέχεια.

Στα υπόλοιπα ματς, οι συναντήσεις είναι μεταξύ ομάδων Α' κατηγορίας, έχουν το ενδιαφέρον τους, όπως το Κορωνίδα Κοιλάδας - Πορτοχελιακός και το Ποσειδών Πόρου - Μπουμπουλίνα Σπετσών αλλά θα διεξαχθούν στις 15 Σεπτεμβρίου, δλδ την επόμενη Τετάρτη.

  Στο πρώτο παιχνίδι, το μυστήριο παραμένει ο Πορτοχελιακός, ο οποίος δεν έχει δώσει κάποιο φιλικό παιχνίδι ούτε και υπάρχει κάποια ουσιαστική ένδειξη ότι προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα, όπως συμβαίνει με την Κορωνίδα, η οποία αργά αλλά σταθερά επιστρέφει σε ικανοποιητικά επίπεδα οργάνωσης.

  Ποσειδώνας και Μπουμπουλίνα αναμένεται να συγκρουστούν για την πρόκριση, με λίγες περισσότερες πιθανότητες στους γηπεδούχους, λόγω του φόρτου εργασίας που έχουν οι των Σπετσών, γεγονός που δυσκολεύει κάθε χρόνο την ομάδα τους κατά το ξεκίνημα των θεσμών.

 (Συνεχίζεται)