Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αρχίζει το ποδόσφαιρο στην Αργολίδα με το θεσμό του Κυπέλλου - Τα παιχνίδια του 2ου ομίλου

 Για το Κύπελλο Αργολίδας το Σαββατοκύριακο που έρχεται και για τον 2ο όμιλο θα διεξαχθούν τα τέσσερα παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί.  ...


 Για το Κύπελλο Αργολίδας το Σαββατοκύριακο που έρχεται και για τον 2ο όμιλο θα διεξαχθούν τα τέσσερα παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί.

 Προσύμνη -Ασκληπιός στο γήπεδο της Προσύμνης  Σάββατο  16.00

 Διοβουνιώτης - Πανναυπλιακός στο ΔΑΚ Ναυπλίου  Σάββατο  16.00

 Παμμετοχικός - Ατρόμητος Παναριτίου στο γήπεδο Λυγουριού  Κυριακή  16.00

 Αστέρας Δρεπανιακός - Φοίνικας Ν. Επιδαύρου στο γήπεδο Δρεπάνου  Κυριακή  16.00

Τα ανυπέρβλητα γραφειοκρατικά εμπόδια που υπάρχουν λίγο πριν την έναρξη της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς έχουν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αρκετά Σωματεία τα οποία κυριολεκτικά "τρέχουν και δεν φτάνουν". 

  Τα κομπιούτερ έχουν πάρει φωτιά για να προλάβουν να εκδοθούν τα απαραίτητα δελτία, τα οποία υπενθυμίζεται ότι η ΕΠΟ αποφάσισε να αλλάξουν από φέτος και έτσι πολλές ομάδες θα κληθούν να ξεπεράσουν το πρόβλημα του "χρόνου" παίζοντας είτε με συνθέσεις ανάγκης είτε και ζητώντας μετάθεση της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα.

  Το παιχνίδι Διοβουνιώτης - Πανναυπλιακός κάποτε θα αποτελούσε τοπικό ντέρμπυ, όμως οι εποχές έχουν αλλάξει δραματικά. Οι άνθρωποι του Πανναυπλιακού δίνουν τιτάνια μάχη να προλάβουν, αφού τα γεγονότα στο Σύλλογο τους ανάγκασαν να αρχίσουν τις διαδικασίες λίγο πιο αργά, ενώ άγνωστη παραμένει η κατάσταση στο Διοβουνιώτη.

  Ο Ατρόμητος Παναριτίου είναι σε θέση να αγωνιστεί με τα δεδομένα που έχουν γίνει γνωστά, έστω και αν μέχρι και αύριο θα "βγαίνουν" δελτία. Ο Παμμετοχικός, θεωρείται δύσκολο να έχει τελειώσει με τις χρονοβόρες διαδικασίες, όπως άλλωστε και οι περισσότερες ομάδες της Α2, οι οποίες έχουν μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο από εκείνες τις Α1.

  Κλείνοντας, το πιο σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο Δρεπάνου όπου ο εντελώς ανανεωμένος Αστέρας Δρεπανιακός κράτησε μόνο τους Γκιαούρη, Μαούρη από τους "παλιούς" ενώ προστέθηκε στη δύναμη της ομάδας και ο Λ. Κυριακίδης. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι νεαροί και ταλαντούχοι, όπως και οι περισσότεροι από το Δρέπανο, οι οποίοι έχουν εντυπωσιάσει στα φιλικά, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ο Δ. Μανιάτης στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι σαν προπονητής θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια ομάδα Γ' Εθνικής αλλά αυτό μόνο "κέρδη" μπορεί να προσφέρει στη νεανική του ομάδα.

  Από την άλλη ο Φοίνικας, ο οποίος συνεχίζει να ενισχύεται με αρκετά καλούς παίκτες, βλέπει σοβαρά το θεσμό του Κυπέλλου και φυσικά δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βρεθεί προ ενός ανεπανάληπτου "κάζου" από κείνα που ενδέχεται να κοστίσουν στο ξεκίνημα των υποχρεώσεων στην ανώτερη κατηγορία. 

  Επισήμως, στο Πρόγραμμα της ΕΠΣ Αργολίδας δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι μερικά παιχνίδια δεν θα πραγματοποιηθούν ή πρόκειται να μεταφερθούν ημερομηνιακά. Τα ανωτέρω σχόλια είναι αποτέλεσμα των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι των Σωματείων και έχουν εκφράσει σε επιμέρους συζητήσεις την ανάγκη να βρεθεί μια λύση, αν μέχρι το Σάββατο δεν έχουν προλάβει να εκδώσουν ικανοποιητικό αριθμό δελτίων.

 Επί πλέον, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις άλλες γραφειοκρατικές δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ομάδες με την Κάρτα Υγείας και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή τα τεστ κορωνοϊού που πρέπει να παρουσιάσουν λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

  Σίγουρα, χρειάζεται η καλή διάθεση από όλους και η κατανόηση προς εκείνους που μέσα στην προβληματική -λόγω κορωνοϊού- εποχή που διανύουμε, έχουν επωμισθεί και όλο αυτό το φορτίο που -δυστυχώς- κρίνεται απολύτως αναγκαίο, αφού πρόκειτααι για την προστασία της Υγείας όσων συμμετέχουν στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.