Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Τα παιχνίδια του Κυπέλλου Αργολίδας στον 3ο και 4ο Όμιλο, με τις εκπλήξεις να παραμονεύουν

  Για τον 3ο όμιλο θα γίνουν δύο παιχνίδια την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου ενώ από τα άλλα δύο, το ένα θα γίνει την Τετάρτη ανάμεσα στον Εθνικό Τ...

 


Για τον 3ο όμιλο θα γίνουν δύο παιχνίδια την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου ενώ από τα άλλα δύο, το ένα θα γίνει την Τετάρτη ανάμεσα στον Εθνικό Τολού και τον Πανανυφιακό, ενώ το τέταρτο ανάμεσα στον Προίτο και τον Παμμηδεατικό, πιθανότατα να μην γίνει.

 Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στον Α.Ο. Χώνικα και τον Πανασιναϊκό.  Στην Προσύμνη, έδρα του Α.Ο. Χωνικα και ώρα 17.00 και όχι 16.00 όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια, θα αναμετρηθούν δύο ομάδες της Α1  με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία είναι εκ διαμέτρου αντίθετα.

  Οι γηπεδούχοι είναι μια ομάδα που αντλεί τη δύναμή της από τους καλούς παίκτες που καταφέρνει να κατεβάζει -κυρίως- από Αθηναϊκές ομάδες, ενώ η Ασίνη στηρίζεται περισσότερο στην ομαδική δουλειά του προπονητή της και σε αξιόπιστες -διαχρονικά- μονάδες που μπορούν να δώσουν μια διαφορετική νότα στην ομάδα τους.

  Αναμένεται με ενδιαφέρον η φετινή εικόνα του Α.Ο. Χώνικα ενώ η Ασίνη σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ίσως έχει κάποιες ελλείψεις που θα επηρεάσουν τη συνολική της παρουσία.

  Την Κυριακή 17.00, στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας, ο Κεραυνός Ιρίων θα "φιλοξενηθεί" από τον Α.Γ.Ο.Ναυπλίου. Σίγουρα ο θεσμός του Κυπέλλου κρύβει εκπλήξεις, όπως συνηθίζεται να λένε, αλλά η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τόση που δεν επιτρέπει παρόμοιες σκέψεις. Ο Κεραυνός Ιρίων έχει ενισχυθεί, δουλεύει μεθοδικά και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να περάσει στην επόμενη φάση.

 Για τον 4ο Όμιλο, δεσπόζει το παιχνίδι ανάμεσα στον Ερμή Κιβερίου και τον Ηρακλή Καρυάς, που θα γίνει το Σάββατο στις 16.00 στο γήπεδο Λέρνας. Ο ανανεωμένος Ερμής φιλοδοξεί φέτος να παρουσιάσει μια θετική εικόνα με νέους ποδοσφαιριστές μακριά από το μέχρι πρότινος πρόσωπο που είχε συνηθίσει τους φιλάθλους του, στηριζόμενος σε αρκετά παιδιά της περιοχής.

  Από την άλλη πλευρά, ο Ηρακλής Καρυάς με ποδοσφαιριστές φιλόδοξους, μαχητικούς και ταλαντούχους δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πρόκριση, δίνοντας τη δική του μάχη απέναντι στον αντίπαλό του, όπως συνηθίζει να κάνει με όλους. Ένα ανοικτό παιχνίδι που θα συγκεντρώσει και αρκετούς φίλους του ποδοσφαίρου, αφού είναι το μοναδικό μεταξύ ομάδων της Α1.

  Το δεύτερο παιχνίδι του Σαββάτου (16.00) θα γίνει στη Ν. Κίο με τυπικά γηπεδούχο τον Ολυμπιακό Άργους και τον Αργοναύτη. Θα προσπαθήσουν να κερδίσουν κάτι οι του Ολυμπιακού αλλά αγωνιστικά, το παιχνίδι δεν αφήνει περιθώρια για εκπλήξεις, παρά τη φιλότιμη οργανωτική εικόνα που διατηρεί η ομάδα τους.

  Την Κυριακή, το πρόγραμμα του ομίλου συμπληρώνεται με τους αγώνες Μυκηναϊκός - ΠΑΟ Κουτσοποδίου στο γήπεδο Λυρκείας στις 16.00 και Αστέρας Μπόρσα - Λυγκεύς Λυρκείας στο γήπεδο Κουτσοποδίου, επίσης στις 16.00.