Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Άκομψος "εκτοπισμός" του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη από την έναρξη του Ράλυ Ακρόπολις - Άφαντος και ο Κ. Μπακογιάννης

  Σάλο έχει δημιουργήσει ένα βίντεο από την έναρξη του Ράλυ Ακρόπολις, που δείχνει έναν από τους ανθρώπους που είχαν την ευθύνη της δι...

 


Σάλο έχει δημιουργήσει ένα βίντεο από την έναρξη του Ράλυ Ακρόπολις, που δείχνει έναν από τους ανθρώπους που είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης, να απωθεί ευγενικά τον Περιφερειάρχη κ. Πατούλη να αποχωρήσει από το "κάδρο" της φωτογράφισης στο οποίο θα υπήρχε μόνο ο Πρωθυπουργός με τον αρμόδιο υπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη.

 Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης "εκτόπισε" κατά κάποιο τρόπο και τον ανιψιό του Κ. Μπακογιάννη από τη φωτογράφιση παρά το γεγονός ότι το Ράλλυ ξεκινάει από την Αθήνα και η παρουσία του δημάρχου της πόλης θεωρείται αυτονόητη. 


Στο πλάνο της έναρξης του Ράλυ Ακρόπολις ήθελαν του Κυριάκου Μητσοτάκη πλάι στον αρμόδιο υφυπουργό τη στιγμή της προσωπικής αίγλης του πρωθυπουργού, στην εκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις αλλά δεν υπήρχε καμία θέση για τον Περιφερειάρχη Αττική Γιώργο Πατούλη, δεν το ξέραμε.

Έτσι για τη δική του προβολή ο κύριος Πατούλης (βίντεο) προσπαθεί να «κολλήσει» στη παρέα επιδιώκοντας και αυτός την προβολή. Του δείχνει μάλιστα το σημείο και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ωστόσο δεν είχε καμία θέση εκεί και έτσι με την μεσολάβηση των οργανωτών ο κύριος Πατούλης απομακρύνθηκε με «συνοπτικές διαδικασίες»…

Δείτε το βίντεο: