Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Για ένα ακόμη -ελπίζουμε το τελευταίο- παιχνίδι εκτός Τολού ο Εθνικός παρά το έτοιμο πανέμορφο γήπεδό του

  Δηλώσεις επί δηλώσεων και φιέστες παράδοσης για ένα γήπεδο που -ιστορικά- έπρεπε να είχε χλοοτάπητα εδώ και καιρό, όμως το πρόγραμμα των α...

 


Δηλώσεις επί δηλώσεων και φιέστες παράδοσης για ένα γήπεδο που -ιστορικά- έπρεπε να είχε χλοοτάπητα εδώ και καιρό, όμως το πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Εθνικού Τολού, φέρνει την ομάδα να αγωνιστεί για το Κύπελλο στο γήπεδο του Δρεπάνου.

  Τόσα χρόνια αναμονής, τόσο τρέξιμο από τους ανθρώπους του χωριού, τόση πίεση σε "υπεύθυνους", τόση αγωνία και τώρα που έφτασε η στιγμή να μπει η ομάδα στο γήπεδο, να βλέπεις να αγωνίζεται κι πάλι στο, φιλόξενο είναι αλήθεια, γειτονικό γήπεδο του Δρεπάνου.

  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η βασική έλλειψη που εμποδίζει να πραγματοποιηθεί ακόμη επίσημος αγώνας, θεωρείται κυριολεκτικά "σταγόνα στον ωκεανό" μπροστά σε τόσα χρήματα που δαπανήθηκαν για να γίνει το γήπεδο του Τολού πραγματικό στολίδι.

  Θεωρούμε ότι θα αποκατασταθεί άμεσα η μικρή αυτή έλλειψη ώστε να δούμε και πάλι σύντομα να γίνονται αγώνες στο γήπεδο που κάποτε συγκέντρωνε κόσμο από όλη την περιοχή της Αργοναυπλίας, αφού ο Εθνικός συμμετείχε, αξιοπρεπέστατα μάλιστα, σε Εθνικά πρωταθλήματα.

Argolidamagazine