Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Τρεις προσλήψεις Παιδιάτρων του ΕΣΥ στην Αργολίδα, θα λειτουργήσει η Παιδιατρική Κλινική στο Άργος που έγινε με δωρεά;

Έξι θέσεις ιατρών του ΕΣΥ προκηρύχτηκαν με απόφαση του Υπουργού Θάνου Πλεύρη για την Αργολίδα και συγκεκριμένα 3 θέσεις Παιδιάτρων για Άργος...


Έξι θέσεις ιατρών του ΕΣΥ προκηρύχτηκαν με απόφαση του Υπουργού Θάνου Πλεύρη για την Αργολίδα και συγκεκριμένα 3 θέσεις Παιδιάτρων για Άργος, Ναύπλιο και Κρανίδι, 2 θέσεις Εσωτερικής Παθολογίας και 1 θέση Ουρολόγου για το Νοσοκομείο Άργους.

Το ζήτημα που προκύπτει, εφόσον καλυφτούν όλες οι θέσεις, είναι τι θα γίνει με την ανακατασκευασμένη Παιδιατρική Κλινική στο Νοσοκομείο Άργους, η οποία έγινε με δωρεά του Κωνσταντίνου Μάκαρη και αν αυτή θα μπορέσει να λειτουργήσει με τους υπάρχοντες Παιδιάτρους ή θα χρειαστεί να προσληφθούν και άλλοι.

Για να μπορέσει να λειτουργήσει η Κλινική, θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον τρεις μόνιμοι Παιδίατροι του ΕΣΥ και να υπηρετούν σε αυτή.

Ολόκληρη η προκήρυξη του Υπουργείου με το σύνολο των θέσεων εδώ και οι θέσεις για την Αργολίδα:

 Ε Γ Κ Ρ Ι Ν Ο Υ Μ Ε

1. Την προκήρυξη για την πλήρωση των παρακάτω επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. των Νοσοκομείων και Γενικών Νοσοκομείων-Κέντρων Υγείας και Κέντρων Υγείας ανά Υγειονομική Περιφέρεια ως εξής:

Για την Αργολίδα:

Γ.Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

(ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΑΡΓΟΣ)

ΟΥΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ 1

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ 1

Γ.Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

(ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΥΠΛΙΟ)

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ 1

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ 1

Κ.Υ. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ 1

ΓΕΝΙΚΗΣ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ή ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ 1