Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αποκλειστική δήλωση του Θανάση Στάϊκου στο Argolidamagazine λίγο πριν το δύσκολο ματς του ΠΑΣ Γιάννενα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ

  O Θανάσης Στάϊκος δεν εργάζεται πια, όπως είχαμε συνηθίσει στην Αργολίδα. Η αξιόλογη πορεία του στις ομάδες της Γ' Εθνικής τον έφεραν...

 


O Θανάσης Στάϊκος δεν εργάζεται πια, όπως είχαμε συνηθίσει στην Αργολίδα. Η αξιόλογη πορεία του στις ομάδες της Γ' Εθνικής τον έφεραν κατά ένα φυσιολογικό τρόπο θα έλεγε κανείς, στην Α' Εθνική ως βοηθό ενός νέου προπονητή, στον ΠΑΣ Γιάννενα.

  Ο Θανάσης παίρνει σήμερα το βάφτισμα του πυρός σε αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος στην Α΄Εθνική με την ομάδα του ΠΑΣ, έχοντας μάλιστα μια αρκετά δύσκολη αποστολή. Να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

  Η ομάδα του ΠΑΣ έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. 

 Σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, λίγο πριν, μας είπε τα εξής:

 "Η κλήρωση του πρωταθλήματος μας έφερε μια δύσκολη αποστολή όμως, ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη να δώσουμε τη δική μας μάχη.. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα είναι αρκετά ικανός αλλά έχουμε δουλέψει σωστά και είμαστε αισιόδοξοι για κάτι θετικό. 

 Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στον ΠΑΣ Γιάννενα, η ατμόσφαιρα είναι ιδανική και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συνεισφέρω στην διάκριση της ομάδας μου."

Argolidamagazine