Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Μεγάλη συγκίνηση για τον αγαπημένο τραγουδιστή Δάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών

  Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Δάκης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες σε μεγάλο θεραπευτήριο της Αθήνας, καθώς ...

 Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Δάκης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες σε μεγάλο θεραπευτήριο της Αθήνας, καθώς έδινε μάχη με τον καρκίνο. Τη θλιβερή είδηση επιβεβαίωσε η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο μεγάλος ερμηνευτής όλο αυτό το διάστημα που πάλευε με τη νόσο είχε στο πλευρό του  συγγενικά του πρόσωπα, αλλά και μερικούς πολύ καλούς φίλους. Ο Βρασίδας “Δάκης” Χαραλαμπίδης (26 Αυγούστου 1943) ήταν 79 ετών.

Ο αγαπητός τραγουδιστής γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1943 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Το 1963 ήρθε στην Ελλάδα και σχεδόν ένα χρόνο μετά ξεκίνησε να τραγουδά σε χώρους διασκέδασης και θεαμάτων και παράλληλα ηχογράφησε το 1964 τον πρώτο του δίσκο στα αγγλικά με τίτλο «Deep in the heart of Athens» και ακολούθησαν δίσκοι που γνώρισαν αμέσως μεγάλη επιτυχία στα Γαλλικά, Ιταλικά και Αγγλικά.

https://www.ertnews.gr/